Publi-Studio

Contactgegevens Publi-Studio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Publi-Studio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Publi-Studio

Regio (region): Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Adres (address): Tiendeschuurveld 69,1932, België

Telefoon (phone): 02 305 02 03; 02 720 56 47; 02 721 49 13 02 305 02 03; 02 720 56 47; 02 721 49 13

Fax (fax): 02 720 56 47 02 720 56 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Publi-Studio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Publi-Studio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Publi-Studio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Publi-Studio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Publi-Studio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Publi-Studio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Publi-Studio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Publi-Studio
Products information Publi-Studio

BTW identificatienummer (tax): BE06007019042
Ondernemingsnummer: 6682403564
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Publi-Studio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Publi-Studio
(Get full report from official database of BE for Publi-Studio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Publi-Studio
Addition kinds of activities for Publi-Studio

2254. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
17999915. Float (parade) constructie | Float (parade) construction
20150105. Kip, verwerkt: bevroren | Chicken, processed: frozen
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
34839905. Chemical warfare projectielen en componenten | Chemical warfare projectiles and components
36990403. Gongs, elektrisch | Gongs, electric
50920210. Computerspellen | Video games

Werken bij Publi-Studio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Publi-Studio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Publi-Studio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Publi-Studio. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Orderpicker (tijdelijk) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Haasrode zoeken wij een tijdelijke magazijnmedewerker. Je zult ingezet worden in verschillende aspecten van het magazijnwerk, maar voornamelijk orderpicken. De opdracht is in ieder geval voor een week vanaf 29/10 en zal daarna eventueel verlengd worden. Je zult werken in de dagploeg van 08:00-16:35

  • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • Student schoonmaak herfstvakantie m/v (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de herfstvakantie zoeken wij een gemotiveerde student die graag in de schoonmaak wil werken!

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Publi-Studio in sociale netwerken
Look for responds of Publi-Studio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Publi-Studio. Laat een reactie achter voor Publi-Studio. Publi-Studio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Publi-Studio. Leave a respond for Publi-Studio. Publi-Studio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Publi-Studio op de google maps. Adres en contacten Publi-Studio
Location of Publi-Studio on the google maps. Address and contacts of Publi-Studio

Andere gerelateerde bedrijven als come Publi-Studio Publi-Studio: de Voghel François | Asamco CVBA | MAR LE BEAU NV | Vintage Productions BVBA | Delbruyère Mecanique Verre S.A.

Other related companies as Publi-Studio: de Voghel François | Asamco CVBA | MAR LE BEAU NV | Vintage Productions BVBA | Delbruyère Mecanique Verre S.A.

Publi-Studio is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Publi-Studio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06007019042. Het bedrijf Publi-Studio bevindt zich op het adres: Tiendeschuurveld 69,1932. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Publi-Studio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Publi-Studio is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Publi-Studio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Publi-Studio, openstaande posities, locatie van Publi-Studio op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Publi-Studio is a company, that was registered 2013 in Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Publi-Studio, company assigned to the tax number BE06007019042. The company Publi-Studio is located at the address: Tiendeschuurveld 69,1932. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 304,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Publi-Studio were not found.
The main activity of Publi-Studio is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Publi-Studio is not available. You also can look at reviews of Publi-Studio, open positions, location of Publi-Studio on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Publi-Studio, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Publi-Studio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Publi-Studio, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Publi-Studio, employees, financial statistics.