DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV

Contactgegevens DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Bosdel 42,3600, België

Telefoon (phone): 089 32 21 40 089 32 21 40

Fax (fax): 089 32 21 49 089 32 21 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV
Products information DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV

BTW identificatienummer (tax): BE08670928955
Ondernemingsnummer: 3557617187
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV
(Get full report from official database of BE for DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV
Addition kinds of activities for DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV

6091. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
608200. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
28340205. Rustgevers of mentale geneesmiddelenpreparaten | Tranquilizers or mental drug preparations
37140500. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
38419907. Ultrasone medische schoonmaakapparatuur | Ultrasonic medical cleaning equipment
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire

Werken bij DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV in sociale netwerken
Look for responds of DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV. Laat een reactie achter voor DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV. DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV. Leave a respond for DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV. DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV op de google maps. Adres en contacten DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV
Location of DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV on the google maps. Address and contacts of DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV: AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL | Van Oevelen NV | Immex BVBA | CD ENGINEERING SPRL | Cohout N.V.

Other related companies as DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV: AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL | Van Oevelen NV | Immex BVBA | CD ENGINEERING SPRL | Cohout N.V.

DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08670928955. Het bedrijf DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV bevindt zich op het adres: Bosdel 42,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 511,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV, openstaande posities, locatie van DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV is a company, that was registered 2000 in Genk region, Belgium. Full name of company is DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV, company assigned to the tax number BE08670928955. The company DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV is located at the address: Bosdel 42,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 511,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV were not found.
The main activity of DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV is not available. You also can look at reviews of DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV, open positions, location of DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAK & ROOFINGWERKEN VHB NV, employees, financial statistics.