CD ENGINEERING SPRL

Contactgegevens CD ENGINEERING SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CD ENGINEERING SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CD ENGINEERING SPRL

Regio (region): Linkebeek, België

Adres (address): Alsembergsesteenweg 95,1630, België

Telefoon (phone): 02 381 31 01; 02 381 34 07; 0475 26 58 61 02 381 31 01; 02 381 34 07; 0475 26 58 61

Fax (fax): 02 381 31 55 02 381 31 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CD ENGINEERING SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CD ENGINEERING SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CD ENGINEERING SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CD ENGINEERING SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CD ENGINEERING SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CD ENGINEERING SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CD ENGINEERING SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CD ENGINEERING SPRL
Products information CD ENGINEERING SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02537811279
Ondernemingsnummer: 9753356933
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CD ENGINEERING SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CD ENGINEERING SPRL
(Get full report from official database of BE for CD ENGINEERING SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CD ENGINEERING SPRL
Addition kinds of activities for CD ENGINEERING SPRL

202201. Kaasverspreidingen, dips, pasta's en andere kaasproducten | Cheese spreads, dips, pastes, and other cheese products
17210200. Commercieel schilderij | Commercial painting
20879900. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
26530202. Display items, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, solid fiber: made from purchased materials
26790302. Wallpaper: gemaakt van gekocht papier | Wallpaper: made from purchased paper
49619901. Airconditioning aanbod diensten | Air conditioning supply services
51690901. Gelatine | Gelatin
73530000. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair
96210301. Kustwacht, regeling en beheer van het vervoer | Coast guard, regulation and administration of transportation

Werken bij CD ENGINEERING SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CD ENGINEERING SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CD ENGINEERING SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CD ENGINEERING SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • Bloemist (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een bloemist.

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van CD ENGINEERING SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CD ENGINEERING SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CD ENGINEERING SPRL. Laat een reactie achter voor CD ENGINEERING SPRL. CD ENGINEERING SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CD ENGINEERING SPRL. Leave a respond for CD ENGINEERING SPRL. CD ENGINEERING SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CD ENGINEERING SPRL op de google maps. Adres en contacten CD ENGINEERING SPRL
Location of CD ENGINEERING SPRL on the google maps. Address and contacts of CD ENGINEERING SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CD ENGINEERING SPRL CD ENGINEERING SPRL: Quicksoft | T B S/TORREMANS BEARING SERVICE BVBA | Branta B.V.B.A. | Wijhuis Ingenieursbureau B.V.B.A. | BEVA SOFTWARE

Other related companies as CD ENGINEERING SPRL: Quicksoft | T B S/TORREMANS BEARING SERVICE BVBA | Branta B.V.B.A. | Wijhuis Ingenieursbureau B.V.B.A. | BEVA SOFTWARE

CD ENGINEERING SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Linkebeek, België. De volledige naam van het bedrijf is CD ENGINEERING SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02537811279. Het bedrijf CD ENGINEERING SPRL bevindt zich op het adres: Alsembergsesteenweg 95,1630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 406,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CD ENGINEERING SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CD ENGINEERING SPRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CD ENGINEERING SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CD ENGINEERING SPRL, openstaande posities, locatie van CD ENGINEERING SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CD ENGINEERING SPRL is a company, that was registered 2000 in Linkebeek region, Belgium. Full name of company is CD ENGINEERING SPRL, company assigned to the tax number BE02537811279. The company CD ENGINEERING SPRL is located at the address: Alsembergsesteenweg 95,1630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 406,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CD ENGINEERING SPRL were not found.
The main activity of CD ENGINEERING SPRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CD ENGINEERING SPRL is not available. You also can look at reviews of CD ENGINEERING SPRL, open positions, location of CD ENGINEERING SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CD ENGINEERING SPRL, Linkebeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CD ENGINEERING SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CD ENGINEERING SPRL, Linkebeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CD ENGINEERING SPRL, employees, financial statistics.