WELCKENHUYSEN BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • WELCKENHUYSEN BVBA
Private companiesAgricultural Services • WELCKENHUYSEN BVBA

Contactgegevens WELCKENHUYSEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WELCKENHUYSEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WELCKENHUYSEN BVBA

Regio (region): Haacht, België

Adres (address): Scharent 122,3150, België

Telefoon (phone): 016 22 56 93; 0475 63 28 57 016 22 56 93; 0475 63 28 57

Fax (fax): 016 20 63 14 016 20 63 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WELCKENHUYSEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WELCKENHUYSEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WELCKENHUYSEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WELCKENHUYSEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WELCKENHUYSEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WELCKENHUYSEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WELCKENHUYSEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WELCKENHUYSEN BVBA
Products information WELCKENHUYSEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01139801025
Ondernemingsnummer: 4257446289
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in WELCKENHUYSEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WELCKENHUYSEN BVBA
(Get full report from official database of BE for WELCKENHUYSEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WELCKENHUYSEN BVBA
Addition kinds of activities for WELCKENHUYSEN BVBA

275999. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
345202. sluitringen | Washers
37140302. Frames, motorvoertuig | Frames, motor vehicle
50750102. Luchtfilters | Air filters
91110400. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government

Werken bij WELCKENHUYSEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WELCKENHUYSEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WELCKENHUYSEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WELCKENHUYSEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp regio LAARNE/KALKEN (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

Zoek naar antwoorden van WELCKENHUYSEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WELCKENHUYSEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WELCKENHUYSEN BVBA. Laat een reactie achter voor WELCKENHUYSEN BVBA. WELCKENHUYSEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WELCKENHUYSEN BVBA. Leave a respond for WELCKENHUYSEN BVBA. WELCKENHUYSEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WELCKENHUYSEN BVBA op de google maps. Adres en contacten WELCKENHUYSEN BVBA
Location of WELCKENHUYSEN BVBA on the google maps. Address and contacts of WELCKENHUYSEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WELCKENHUYSEN BVBA WELCKENHUYSEN BVBA: Emmer Service SPRL | Anthonis Paul | Vandeweghe BVBA | Soundfield NV | Bihin J-P

Other related companies as WELCKENHUYSEN BVBA: Emmer Service SPRL | Anthonis Paul | Vandeweghe BVBA | Soundfield NV | Bihin J-P

WELCKENHUYSEN BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Haacht, België. De volledige naam van het bedrijf is WELCKENHUYSEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01139801025. Het bedrijf WELCKENHUYSEN BVBA bevindt zich op het adres: Scharent 122,3150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in WELCKENHUYSEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WELCKENHUYSEN BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WELCKENHUYSEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WELCKENHUYSEN BVBA, openstaande posities, locatie van WELCKENHUYSEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WELCKENHUYSEN BVBA is a company, that was registered 2011 in Haacht region, Belgium. Full name of company is WELCKENHUYSEN BVBA, company assigned to the tax number BE01139801025. The company WELCKENHUYSEN BVBA is located at the address: Scharent 122,3150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in WELCKENHUYSEN BVBA were not found.
The main activity of WELCKENHUYSEN BVBA is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WELCKENHUYSEN BVBA is not available. You also can look at reviews of WELCKENHUYSEN BVBA, open positions, location of WELCKENHUYSEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WELCKENHUYSEN BVBA, Haacht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WELCKENHUYSEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WELCKENHUYSEN BVBA, Haacht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WELCKENHUYSEN BVBA, employees, financial statistics.