Soundfield NV

Contactgegevens Soundfield NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Soundfield NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Soundfield NV

Regio (region): Sint-Lievens-Houtem, België

Adres (address): Bruisbeke 19-21,9520, België

Telefoon (phone): 053 80 58 50 053 80 58 50

Fax (fax): 053 80 90 88 053 80 90 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Soundfield NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Soundfield NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Soundfield NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Soundfield NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Soundfield NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Soundfield NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Soundfield NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Soundfield NV
Products information Soundfield NV

BTW identificatienummer (tax): BE05869415283
Ondernemingsnummer: 3542236328
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Soundfield NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Soundfield NV
(Get full report from official database of BE for Soundfield NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Soundfield NV
Addition kinds of activities for Soundfield NV

28120104. Zout (soda), Natriumcarbonaat (gehydrateerd) | Sal soda (washing soda), sodium carbonate (hydrated)
32649900. Porselein-elektrische benodigdheden, nec | Porcelain electrical supplies, nec
32999906. Buizen voor elektrische doeleinden, kwarts | Tubing for electrical purposes, quartz
34339903. Salamanders, gas of distilleren olieverbranding | Salamanders, gas or distillate oil burning
36120317. Tripping transformatoren | Tripping transformers
59939900. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec

Werken bij Soundfield NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Soundfield NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Soundfield NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Soundfield NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

Zoek naar antwoorden van Soundfield NV in sociale netwerken
Look for responds of Soundfield NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Soundfield NV. Laat een reactie achter voor Soundfield NV. Soundfield NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Soundfield NV. Leave a respond for Soundfield NV. Soundfield NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Soundfield NV op de google maps. Adres en contacten Soundfield NV
Location of Soundfield NV on the google maps. Address and contacts of Soundfield NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Soundfield NV Soundfield NV: Socominfo & Diskobelux | O & A BVBA | BPP Business Presentation Products N.V. | Profabel sa | SABBE, MICHAEL

Other related companies as Soundfield NV: Socominfo & Diskobelux | O & A BVBA | BPP Business Presentation Products N.V. | Profabel sa | SABBE, MICHAEL

Soundfield NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Sint-Lievens-Houtem, België. De volledige naam van het bedrijf is Soundfield NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05869415283. Het bedrijf Soundfield NV bevindt zich op het adres: Bruisbeke 19-21,9520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Soundfield NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Soundfield NV is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Soundfield NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Soundfield NV, openstaande posities, locatie van Soundfield NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Soundfield NV is a company, that was registered 1997 in Sint-Lievens-Houtem region, Belgium. Full name of company is Soundfield NV, company assigned to the tax number BE05869415283. The company Soundfield NV is located at the address: Bruisbeke 19-21,9520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Soundfield NV were not found.
The main activity of Soundfield NV is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Soundfield NV is not available. You also can look at reviews of Soundfield NV, open positions, location of Soundfield NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Soundfield NV, Sint-Lievens-Houtem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Soundfield NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Soundfield NV, Sint-Lievens-Houtem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Soundfield NV, employees, financial statistics.