A.A.S. Accurate Audio Systems

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • A.A.S. Accurate Audio Systems
Private companiesMiscellaneous Retail • A.A.S. Accurate Audio Systems

Contactgegevens A.A.S. Accurate Audio Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.S. Accurate Audio Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.S. Accurate Audio Systems

Regio (region): Nevele, België

Adres (address): Biebuyckstraat 9,9850, België

Telefoon (phone): 09 371 73 82 09 371 73 82

Fax (fax): 09 371 73 82 09 371 73 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.S. Accurate Audio Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.S. Accurate Audio Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.S. Accurate Audio Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.S. Accurate Audio Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.S. Accurate Audio Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.S. Accurate Audio Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.S. Accurate Audio Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.S. Accurate Audio Systems
Products information A.A.S. Accurate Audio Systems

BTW identificatienummer (tax): BE08580841064
Ondernemingsnummer: 1771240234
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.A.S. Accurate Audio Systems zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.S. Accurate Audio Systems
(Get full report from official database of BE for A.A.S. Accurate Audio Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.S. Accurate Audio Systems
Addition kinds of activities for A.A.S. Accurate Audio Systems

951201. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies
07510100. Vee diensten | Cattle services
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
36259906. Kraan- en hijsregelaars, inclusief metalen molen | Crane and hoist controls, including metal mill
73891407. Merchandise liquidators | Merchandise liquidators
83519900. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec

Werken bij A.A.S. Accurate Audio Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.S. Accurate Audio Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.S. Accurate Audio Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.S. Accurate Audio Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Mecanicien (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van A.A.S. Accurate Audio Systems in sociale netwerken
Look for responds of A.A.S. Accurate Audio Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.S. Accurate Audio Systems. Laat een reactie achter voor A.A.S. Accurate Audio Systems. A.A.S. Accurate Audio Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.S. Accurate Audio Systems. Leave a respond for A.A.S. Accurate Audio Systems. A.A.S. Accurate Audio Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.S. Accurate Audio Systems op de google maps. Adres en contacten A.A.S. Accurate Audio Systems
Location of A.A.S. Accurate Audio Systems on the google maps. Address and contacts of A.A.S. Accurate Audio Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.S. Accurate Audio Systems A.A.S. Accurate Audio Systems: AJ Afsluitingen & Karweiwerken | Aims SA | BUR D'ETUDES P BERGER SA | Jaegerson NV | Deprez Construct NV

Other related companies as A.A.S. Accurate Audio Systems: AJ Afsluitingen & Karweiwerken | Aims SA | BUR D'ETUDES P BERGER SA | Jaegerson NV | Deprez Construct NV

A.A.S. Accurate Audio Systems is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Nevele, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.S. Accurate Audio Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08580841064. Het bedrijf A.A.S. Accurate Audio Systems bevindt zich op het adres: Biebuyckstraat 9,9850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 826,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.A.S. Accurate Audio Systems zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.S. Accurate Audio Systems is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.S. Accurate Audio Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.S. Accurate Audio Systems, openstaande posities, locatie van A.A.S. Accurate Audio Systems op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.S. Accurate Audio Systems is a company, that was registered 2010 in Nevele region, Belgium. Full name of company is A.A.S. Accurate Audio Systems, company assigned to the tax number BE08580841064. The company A.A.S. Accurate Audio Systems is located at the address: Biebuyckstraat 9,9850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 826,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.A.S. Accurate Audio Systems were not found.
The main activity of A.A.S. Accurate Audio Systems is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.S. Accurate Audio Systems is not available. You also can look at reviews of A.A.S. Accurate Audio Systems, open positions, location of A.A.S. Accurate Audio Systems on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.S. Accurate Audio Systems, Nevele: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.S. Accurate Audio Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.S. Accurate Audio Systems, Nevele: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.S. Accurate Audio Systems, employees, financial statistics.