AJ Afsluitingen & Karweiwerken

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • AJ Afsluitingen & Karweiwerken
Private companiesMiscellaneous Retail • AJ Afsluitingen & Karweiwerken

Contactgegevens AJ Afsluitingen & Karweiwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AJ Afsluitingen & Karweiwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

AJ Afsluitingen & Karweiwerken

Regio (region): Essen, België

Adres (address): Velodreef 150,2910, België

Telefoon (phone): 03 677 22 10; 0475 40 34 62 03 677 22 10; 0475 40 34 62

Fax (fax): 03 677 22 10 03 677 22 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AJ Afsluitingen & Karweiwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AJ Afsluitingen & Karweiwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AJ Afsluitingen & Karweiwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AJ Afsluitingen & Karweiwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AJ Afsluitingen & Karweiwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AJ Afsluitingen & Karweiwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AJ Afsluitingen & Karweiwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AJ Afsluitingen & Karweiwerken
Products information AJ Afsluitingen & Karweiwerken

BTW identificatienummer (tax): BE03429077148
Ondernemingsnummer: 6325897216
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AJ Afsluitingen & Karweiwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AJ Afsluitingen & Karweiwerken
(Get full report from official database of BE for AJ Afsluitingen & Karweiwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor AJ Afsluitingen & Karweiwerken
Addition kinds of activities for AJ Afsluitingen & Karweiwerken

175102. Installatie van ramen en deuren en erectie | Window and door installation and erection
20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
20450111. Fosfaatmeel: van gekochte bloem | Phosphated flour: from purchased flour
23370200. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
30890201. Flesjes, gegoten kunststoffen | Bottle caps, molded plastics
30899909. Vloerbekleding, kunststof | Floor coverings, plastics
50840907. Pneumatische gereedschappen en uitrusting | Pneumatic tools and equipment
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted

Werken bij AJ Afsluitingen & Karweiwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AJ Afsluitingen & Karweiwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AJ Afsluitingen & Karweiwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AJ Afsluitingen & Karweiwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van AJ Afsluitingen & Karweiwerken in sociale netwerken
Look for responds of AJ Afsluitingen & Karweiwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor AJ Afsluitingen & Karweiwerken. Laat een reactie achter voor AJ Afsluitingen & Karweiwerken. AJ Afsluitingen & Karweiwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AJ Afsluitingen & Karweiwerken. Leave a respond for AJ Afsluitingen & Karweiwerken. AJ Afsluitingen & Karweiwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AJ Afsluitingen & Karweiwerken op de google maps. Adres en contacten AJ Afsluitingen & Karweiwerken
Location of AJ Afsluitingen & Karweiwerken on the google maps. Address and contacts of AJ Afsluitingen & Karweiwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come AJ Afsluitingen & Karweiwerken AJ Afsluitingen & Karweiwerken: C.D. DECORATION SPRL | Rammeloo-Stehli VOF | Martine Constant & Partners | Createch Engineering N.V. | MusicItems

Other related companies as AJ Afsluitingen & Karweiwerken: C.D. DECORATION SPRL | Rammeloo-Stehli VOF | Martine Constant & Partners | Createch Engineering N.V. | MusicItems

AJ Afsluitingen & Karweiwerken is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Essen, België. De volledige naam van het bedrijf is AJ Afsluitingen & Karweiwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03429077148. Het bedrijf AJ Afsluitingen & Karweiwerken bevindt zich op het adres: Velodreef 150,2910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AJ Afsluitingen & Karweiwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AJ Afsluitingen & Karweiwerken is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AJ Afsluitingen & Karweiwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AJ Afsluitingen & Karweiwerken, openstaande posities, locatie van AJ Afsluitingen & Karweiwerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AJ Afsluitingen & Karweiwerken is a company, that was registered 1990 in Essen region, Belgium. Full name of company is AJ Afsluitingen & Karweiwerken, company assigned to the tax number BE03429077148. The company AJ Afsluitingen & Karweiwerken is located at the address: Velodreef 150,2910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AJ Afsluitingen & Karweiwerken were not found.
The main activity of AJ Afsluitingen & Karweiwerken is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AJ Afsluitingen & Karweiwerken is not available. You also can look at reviews of AJ Afsluitingen & Karweiwerken, open positions, location of AJ Afsluitingen & Karweiwerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AJ Afsluitingen & Karweiwerken, Essen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AJ Afsluitingen & Karweiwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AJ Afsluitingen & Karweiwerken, Essen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AJ Afsluitingen & Karweiwerken, employees, financial statistics.