Lein Gebroeders NV

Contactgegevens Lein Gebroeders NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lein Gebroeders NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lein Gebroeders NV

Regio (region): Zonnebeke (Passendale), België

Adres (address): Statiestraat 67,8980, België

Telefoon (phone): 051 77 82 70 051 77 82 70

Fax (fax): 051 77 13 02 051 77 13 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lein Gebroeders NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lein Gebroeders NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lein Gebroeders NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lein Gebroeders NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lein Gebroeders NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lein Gebroeders NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lein Gebroeders NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lein Gebroeders NV
Products information Lein Gebroeders NV

BTW identificatienummer (tax): BE04311004638
Ondernemingsnummer: 7158386230
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lein Gebroeders NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lein Gebroeders NV
(Get full report from official database of BE for Lein Gebroeders NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lein Gebroeders NV
Addition kinds of activities for Lein Gebroeders NV

3582. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
244999. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
321104. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
31729903. Kosmetische tassen | Cosmetic bags
36390100. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
76990800. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service

Werken bij Lein Gebroeders NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lein Gebroeders NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lein Gebroeders NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lein Gebroeders NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Frankrijk voor snelle opstart (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke transportplanner Frankrijk (juli 2018 - december 2018):  Als transportplanner Frankrijk sta je in voor volgend takenpakket:  *Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de ritten van de chauffeurs *Je hebt dagelijks contact met klanten, interne chauffeurs, externe transporteurs en jouw team  *Je biedt ondersteuning aan de chauffeurs *Je zoekt oplossingen om de klanten op een tijdige manier te bedienen *Je ontvangt de externe leveranciers en je duidt aan waar zij hun goederen kunnen lossen

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

  • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van Lein Gebroeders NV in sociale netwerken
Look for responds of Lein Gebroeders NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lein Gebroeders NV. Laat een reactie achter voor Lein Gebroeders NV. Lein Gebroeders NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lein Gebroeders NV. Leave a respond for Lein Gebroeders NV. Lein Gebroeders NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lein Gebroeders NV op de google maps. Adres en contacten Lein Gebroeders NV
Location of Lein Gebroeders NV on the google maps. Address and contacts of Lein Gebroeders NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lein Gebroeders NV Lein Gebroeders NV: La Lumière | Renard K | CD ENGINEERING SPRL | Abeltop | Potiez-Deman NV

Other related companies as Lein Gebroeders NV: La Lumière | Renard K | CD ENGINEERING SPRL | Abeltop | Potiez-Deman NV

Lein Gebroeders NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Zonnebeke (Passendale), België. De volledige naam van het bedrijf is Lein Gebroeders NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04311004638. Het bedrijf Lein Gebroeders NV bevindt zich op het adres: Statiestraat 67,8980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 335,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lein Gebroeders NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lein Gebroeders NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lein Gebroeders NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lein Gebroeders NV, openstaande posities, locatie van Lein Gebroeders NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lein Gebroeders NV is a company, that was registered 1995 in Zonnebeke (Passendale) region, Belgium. Full name of company is Lein Gebroeders NV, company assigned to the tax number BE04311004638. The company Lein Gebroeders NV is located at the address: Statiestraat 67,8980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 335,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lein Gebroeders NV were not found.
The main activity of Lein Gebroeders NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lein Gebroeders NV is not available. You also can look at reviews of Lein Gebroeders NV, open positions, location of Lein Gebroeders NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lein Gebroeders NV, Zonnebeke (Passendale): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lein Gebroeders NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lein Gebroeders NV, Zonnebeke (Passendale): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lein Gebroeders NV, employees, financial statistics.