Autoverhuur Van Gansen NV

Contactgegevens Autoverhuur Van Gansen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autoverhuur Van Gansen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autoverhuur Van Gansen NV

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 135,2100, België

Telefoon (phone): 03 360 39 39 03 360 39 39

Fax (fax): +32 (50) 538-49-70 +32 (50) 538-49-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autoverhuur Van Gansen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autoverhuur Van Gansen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autoverhuur Van Gansen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autoverhuur Van Gansen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autoverhuur Van Gansen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autoverhuur Van Gansen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autoverhuur Van Gansen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autoverhuur Van Gansen NV
Products information Autoverhuur Van Gansen NV

BTW identificatienummer (tax): BE05225891113
Ondernemingsnummer: 5132232666
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Autoverhuur Van Gansen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autoverhuur Van Gansen NV
(Get full report from official database of BE for Autoverhuur Van Gansen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autoverhuur Van Gansen NV
Addition kinds of activities for Autoverhuur Van Gansen NV

17310202. Energie beheerscontroles | Energy management controls
23539908. hoedenzaak | Millinery
33390301. Chroom raffinage (primair) | Chromium refining (primary)
34430505. Nucleaire afscherming, metalen plaat | Nuclear shielding, metal plate
34969904. Betonversterkende gaas en draad | Concrete reinforcing mesh and wire
76220203. Radio reparatie winkel, nec | Radio repair shop, nec
76290101. Hoorhulp reparatie | Hearing aid repair

Werken bij Autoverhuur Van Gansen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autoverhuur Van Gansen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autoverhuur Van Gansen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autoverhuur Van Gansen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

Zoek naar antwoorden van Autoverhuur Van Gansen NV in sociale netwerken
Look for responds of Autoverhuur Van Gansen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autoverhuur Van Gansen NV. Laat een reactie achter voor Autoverhuur Van Gansen NV. Autoverhuur Van Gansen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autoverhuur Van Gansen NV. Leave a respond for Autoverhuur Van Gansen NV. Autoverhuur Van Gansen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autoverhuur Van Gansen NV op de google maps. Adres en contacten Autoverhuur Van Gansen NV
Location of Autoverhuur Van Gansen NV on the google maps. Address and contacts of Autoverhuur Van Gansen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Autoverhuur Van Gansen NV Autoverhuur Van Gansen NV: Edge.be NV | Vanderscheuren nv Metaalconstructie | Kempische Kantoorsystemen NV | INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE | Sanideal SPRL

Other related companies as Autoverhuur Van Gansen NV: Edge.be NV | Vanderscheuren nv Metaalconstructie | Kempische Kantoorsystemen NV | INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE | Sanideal SPRL

Autoverhuur Van Gansen NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is Autoverhuur Van Gansen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05225891113. Het bedrijf Autoverhuur Van Gansen NV bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 135,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Autoverhuur Van Gansen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autoverhuur Van Gansen NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autoverhuur Van Gansen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autoverhuur Van Gansen NV, openstaande posities, locatie van Autoverhuur Van Gansen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autoverhuur Van Gansen NV is a company, that was registered 2015 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is Autoverhuur Van Gansen NV, company assigned to the tax number BE05225891113. The company Autoverhuur Van Gansen NV is located at the address: Bisschoppenhoflaan 135,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Autoverhuur Van Gansen NV were not found.
The main activity of Autoverhuur Van Gansen NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Autoverhuur Van Gansen NV is not available. You also can look at reviews of Autoverhuur Van Gansen NV, open positions, location of Autoverhuur Van Gansen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autoverhuur Van Gansen NV, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autoverhuur Van Gansen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autoverhuur Van Gansen NV, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autoverhuur Van Gansen NV, employees, financial statistics.