INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE

Contactgegevens INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Broekstraat 113,1000, België

Telefoon (phone): 02 219 27 03 02 219 27 03

Fax (fax): 02 217 11 65 02 217 11 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE
Products information INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE

BTW identificatienummer (tax): BE01638305664
Ondernemingsnummer: 2645477294
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 315,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE
Addition kinds of activities for INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE

289901. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
504599. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
801199. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
28210213. Polytetrafluorethyleenharsen, teflon | Polytetrafluoroethylene resins, teflon
30890200. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
36390200. Naaimachine | Sewing equipment
36639903. Encryptie-apparaten | Encryption devices
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
81110000. Legale diensten | Legal services

Werken bij INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Dakwerker platte en hellende daken (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren dakwerker voor het plaatsen van platte en hellende daken. Zinkwerk is een must.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Centric - Java Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context   IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline.   Currently we have an open position for a Senior Java/AEM Developer: As an Java developer, you are working as a programmer in a team that is responsible for the client's website,  . The website is an important asset , as this is the access point for customers to start their digital adventure. You aim for a perfect balance between technical complexity and satisfying as many customers as possible, whilst always keeping performance in mind. You keep an overall view on all components of the application and know how to make a distinction between future-proof solutions and fast-to-market requirements.     Responsibilities  Transform and develop all requirements and user stories to an appropriate architecture and solution in collaboration with the internal customer, IT architecture and IT Middleware; Write automated unit and integration tests; Propose improvements; Define technical guidelines; Document the implemented architecture and solution.   Education and level of experience Adobe Experience Manager platform (including OSGI, Sling and component development) is a big plus Minimum 5 years relevant experience as a Java developer 5 years relevant experience with JavaScript and Angular 1 (Angular 2 experience is a bonus) AEM knowledge is a big bonus Knowledge of Spring framework GIT versioning system has no mysteries Master the Dutch and English language Agile mindset, Scrum Clean code supporter, TDD mindset Continuous integration, Jenkins Implementation of and integrations with Web Services (SOAP, JSON) OWASP knowledge   Competences You develop in a Scrum team, according to Agile best-practices; You reflect on internal procedures related to standardization and methodologies and the documentation of it You are a team player with an own opinion and contribution You can work independently and in team You have an analytical mind You are able to gather knowledge from you team, as well as sharing your own You take responsibility You can handle stress situations You are able to organize and prioritize your work You are flexible in terms of working hours (occasionally weekend work) You are a strong communicator

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE. Laat een reactie achter voor INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE. INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE. Leave a respond for INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE. INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE
Location of INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE: DE WILDE GERT ir | ESAB SA | Deconynck-Ampe BVBA | AIDAA | DE GROENMEESTERS, SERGE

Other related companies as INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE: DE WILDE GERT ir | ESAB SA | Deconynck-Ampe BVBA | AIDAA | DE GROENMEESTERS, SERGE

INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01638305664. Het bedrijf INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE bevindt zich op het adres: Broekstraat 113,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 315,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE, openstaande posities, locatie van INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE is a company, that was registered 1989 in Brussel region, Belgium. Full name of company is INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE, company assigned to the tax number BE01638305664. The company INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE is located at the address: Broekstraat 113,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 315,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE were not found.
The main activity of INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE, open positions, location of INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT SUPERIEUR DE COMMERCE, employees, financial statistics.