R I V-Charleroi SA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • R I V-Charleroi SA
Private companiesReal Estate • R I V-Charleroi SA

Contactgegevens R I V-Charleroi SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R I V-Charleroi SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

R I V-Charleroi SA

Regio (region): Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België

Adres (address): Avenue Paul Pastur 206,6032, België

Telefoon (phone): 071 36 08 88; 0475 47 84 30; 0475 70 54 62 071 36 08 88; 0475 47 84 30; 0475 70 54 62

Fax (fax): 071 36 95 22 071 36 95 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R I V-Charleroi SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R I V-Charleroi SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R I V-Charleroi SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R I V-Charleroi SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R I V-Charleroi SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R I V-Charleroi SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R I V-Charleroi SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R I V-Charleroi SA
Products information R I V-Charleroi SA

BTW identificatienummer (tax): BE05505767822
Ondernemingsnummer: 4782592773
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 554,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in R I V-Charleroi SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R I V-Charleroi SA
(Get full report from official database of BE for R I V-Charleroi SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor R I V-Charleroi SA
Addition kinds of activities for R I V-Charleroi SA

3581. Automatische automaten | Automatic vending machines
20840100. wijnen | Wines
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
33120504. Staven, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Rods, iron and steel: made in steel mills
38430105. Kasten, tandheelkunde | Cabinets, dental
39490400. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment

Werken bij R I V-Charleroi SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R I V-Charleroi SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R I V-Charleroi SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R I V-Charleroi SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker Plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen van gevelbekleding

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Jobstudent verkoop C&A Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Leuven zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag door heen de week beschikbaar kunnen zijn. studenten die voornamelijk tijdens het eindejaar kunnen werken (december) - (door de week, zaterdagen, zondagen)

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van R I V-Charleroi SA in sociale netwerken
Look for responds of R I V-Charleroi SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor R I V-Charleroi SA. Laat een reactie achter voor R I V-Charleroi SA. R I V-Charleroi SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R I V-Charleroi SA. Leave a respond for R I V-Charleroi SA. R I V-Charleroi SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R I V-Charleroi SA op de google maps. Adres en contacten R I V-Charleroi SA
Location of R I V-Charleroi SA on the google maps. Address and contacts of R I V-Charleroi SA

Andere gerelateerde bedrijven als come R I V-Charleroi SA R I V-Charleroi SA: Dhuyvetter-Bouw BVBA | Laviolette Ph | M.R. Data BVBA | Explo Report | drs. A.J. Backer

Other related companies as R I V-Charleroi SA: Dhuyvetter-Bouw BVBA | Laviolette Ph | M.R. Data BVBA | Explo Report | drs. A.J. Backer

R I V-Charleroi SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België. De volledige naam van het bedrijf is R I V-Charleroi SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05505767822. Het bedrijf R I V-Charleroi SA bevindt zich op het adres: Avenue Paul Pastur 206,6032. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 554,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in R I V-Charleroi SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R I V-Charleroi SA is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R I V-Charleroi SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R I V-Charleroi SA, openstaande posities, locatie van R I V-Charleroi SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R I V-Charleroi SA is a company, that was registered 2006 in Charleroi (Mont-sur-Marchienne) region, Belgium. Full name of company is R I V-Charleroi SA, company assigned to the tax number BE05505767822. The company R I V-Charleroi SA is located at the address: Avenue Paul Pastur 206,6032. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 554,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in R I V-Charleroi SA were not found.
The main activity of R I V-Charleroi SA is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R I V-Charleroi SA is not available. You also can look at reviews of R I V-Charleroi SA, open positions, location of R I V-Charleroi SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R I V-Charleroi SA, Charleroi (Mont-sur-Marchienne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R I V-Charleroi SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R I V-Charleroi SA, Charleroi (Mont-sur-Marchienne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R I V-Charleroi SA, employees, financial statistics.