Dhuyvetter-Bouw BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Dhuyvetter-Bouw BVBA
Private companiesReal Estate • Dhuyvetter-Bouw BVBA

Contactgegevens Dhuyvetter-Bouw BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dhuyvetter-Bouw BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dhuyvetter-Bouw BVBA

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Gaversstraat 172,8530, België

Telefoon (phone): 056 71 47 65; 056 71 62 13 056 71 47 65; 056 71 62 13

Fax (fax): 056 71 41 20 056 71 41 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dhuyvetter-Bouw BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dhuyvetter-Bouw BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dhuyvetter-Bouw BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dhuyvetter-Bouw BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dhuyvetter-Bouw BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dhuyvetter-Bouw BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dhuyvetter-Bouw BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dhuyvetter-Bouw BVBA
Products information Dhuyvetter-Bouw BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03106353759
Ondernemingsnummer: 7691772460
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dhuyvetter-Bouw BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dhuyvetter-Bouw BVBA
(Get full report from official database of BE for Dhuyvetter-Bouw BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dhuyvetter-Bouw BVBA
Addition kinds of activities for Dhuyvetter-Bouw BVBA

025999. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
22110112. Buizen, naadloos: katoen | Tubing, seamless: cotton
36259900. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
39149910. Trofeeën, nsk | Trophies, nsk
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'
51629903. Kunststofmaterialen, nec | Plastics materials, nec

Werken bij Dhuyvetter-Bouw BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dhuyvetter-Bouw BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dhuyvetter-Bouw BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dhuyvetter-Bouw BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Halfautomaat lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde lasser dit om stukwerk te lassen en te monteren in het atelier, voornamelijk halfautomaat lassen.

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Dhuyvetter-Bouw BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dhuyvetter-Bouw BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dhuyvetter-Bouw BVBA. Laat een reactie achter voor Dhuyvetter-Bouw BVBA. Dhuyvetter-Bouw BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dhuyvetter-Bouw BVBA. Leave a respond for Dhuyvetter-Bouw BVBA. Dhuyvetter-Bouw BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dhuyvetter-Bouw BVBA op de google maps. Adres en contacten Dhuyvetter-Bouw BVBA
Location of Dhuyvetter-Bouw BVBA on the google maps. Address and contacts of Dhuyvetter-Bouw BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dhuyvetter-Bouw BVBA Dhuyvetter-Bouw BVBA: Parduyns SA | 1000 Matrassen BVBA | Brochage H.D.M. | ISPAHAN SPRLU | De Saegher Steenhandel NV

Other related companies as Dhuyvetter-Bouw BVBA: Parduyns SA | 1000 Matrassen BVBA | Brochage H.D.M. | ISPAHAN SPRLU | De Saegher Steenhandel NV

Dhuyvetter-Bouw BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Dhuyvetter-Bouw BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03106353759. Het bedrijf Dhuyvetter-Bouw BVBA bevindt zich op het adres: Gaversstraat 172,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 328,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dhuyvetter-Bouw BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dhuyvetter-Bouw BVBA is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dhuyvetter-Bouw BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dhuyvetter-Bouw BVBA, openstaande posities, locatie van Dhuyvetter-Bouw BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dhuyvetter-Bouw BVBA is a company, that was registered 2000 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is Dhuyvetter-Bouw BVBA, company assigned to the tax number BE03106353759. The company Dhuyvetter-Bouw BVBA is located at the address: Gaversstraat 172,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 328,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dhuyvetter-Bouw BVBA were not found.
The main activity of Dhuyvetter-Bouw BVBA is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dhuyvetter-Bouw BVBA is not available. You also can look at reviews of Dhuyvetter-Bouw BVBA, open positions, location of Dhuyvetter-Bouw BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dhuyvetter-Bouw BVBA, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dhuyvetter-Bouw BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dhuyvetter-Bouw BVBA, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dhuyvetter-Bouw BVBA, employees, financial statistics.