Advocatenkantoor Baillon Philippe

Contactgegevens Advocatenkantoor Baillon Philippe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advocatenkantoor Baillon Philippe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advocatenkantoor Baillon Philippe

Regio (region): Dendermonde, België

Adres (address): Noordlaan 172 Bus 1,9200, België

Telefoon (phone): 052 21 79 72 052 21 79 72

Fax (fax): 052 22 32 70 052 22 32 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advocatenkantoor Baillon Philippe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advocatenkantoor Baillon Philippe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advocatenkantoor Baillon Philippe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advocatenkantoor Baillon Philippe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advocatenkantoor Baillon Philippe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advocatenkantoor Baillon Philippe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advocatenkantoor Baillon Philippe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advocatenkantoor Baillon Philippe
Products information Advocatenkantoor Baillon Philippe

BTW identificatienummer (tax): BE04489257812
Ondernemingsnummer: 2872894287
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Advocatenkantoor Baillon Philippe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advocatenkantoor Baillon Philippe
(Get full report from official database of BE for Advocatenkantoor Baillon Philippe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advocatenkantoor Baillon Philippe
Addition kinds of activities for Advocatenkantoor Baillon Philippe

5198. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
513605. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
20219904. Melkvet, watervrij | Milkfat, anhydrous
28440105. Tonics, haar | Tonics, hair
30690400. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
50999901. Messingartikelen | Brass goods
91310400. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, niveau van overheid | Executive and legislative combined, level of government

Werken bij Advocatenkantoor Baillon Philippe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advocatenkantoor Baillon Philippe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advocatenkantoor Baillon Philippe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advocatenkantoor Baillon Philippe. Looking for open vacancies in other companies

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Advocatenkantoor Baillon Philippe in sociale netwerken
Look for responds of Advocatenkantoor Baillon Philippe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advocatenkantoor Baillon Philippe. Laat een reactie achter voor Advocatenkantoor Baillon Philippe. Advocatenkantoor Baillon Philippe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advocatenkantoor Baillon Philippe. Leave a respond for Advocatenkantoor Baillon Philippe. Advocatenkantoor Baillon Philippe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advocatenkantoor Baillon Philippe op de google maps. Adres en contacten Advocatenkantoor Baillon Philippe
Location of Advocatenkantoor Baillon Philippe on the google maps. Address and contacts of Advocatenkantoor Baillon Philippe

Andere gerelateerde bedrijven als come Advocatenkantoor Baillon Philippe Advocatenkantoor Baillon Philippe: CHAMBRE BELGE DES COMPTABLES ET EXPERTS-COMPTABLES UNION PROFESSIONNELLE & ECOLE | Euro Metal Coat NV | Century 21 Batimmo | Avis (Luchthaven) | Beaulieu Nylon N.V.

Other related companies as Advocatenkantoor Baillon Philippe: CHAMBRE BELGE DES COMPTABLES ET EXPERTS-COMPTABLES UNION PROFESSIONNELLE & ECOLE | Euro Metal Coat NV | Century 21 Batimmo | Avis (Luchthaven) | Beaulieu Nylon N.V.

Advocatenkantoor Baillon Philippe is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Dendermonde, België. De volledige naam van het bedrijf is Advocatenkantoor Baillon Philippe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04489257812. Het bedrijf Advocatenkantoor Baillon Philippe bevindt zich op het adres: Noordlaan 172 Bus 1,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 549,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Advocatenkantoor Baillon Philippe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advocatenkantoor Baillon Philippe is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advocatenkantoor Baillon Philippe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advocatenkantoor Baillon Philippe, openstaande posities, locatie van Advocatenkantoor Baillon Philippe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Advocatenkantoor Baillon Philippe is a company, that was registered 2014 in Dendermonde region, Belgium. Full name of company is Advocatenkantoor Baillon Philippe, company assigned to the tax number BE04489257812. The company Advocatenkantoor Baillon Philippe is located at the address: Noordlaan 172 Bus 1,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 549,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Advocatenkantoor Baillon Philippe were not found.
The main activity of Advocatenkantoor Baillon Philippe is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Advocatenkantoor Baillon Philippe is not available. You also can look at reviews of Advocatenkantoor Baillon Philippe, open positions, location of Advocatenkantoor Baillon Philippe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advocatenkantoor Baillon Philippe, Dendermonde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advocatenkantoor Baillon Philippe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advocatenkantoor Baillon Philippe, Dendermonde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advocatenkantoor Baillon Philippe, employees, financial statistics.