Century 21 Batimmo

Contactgegevens Century 21 Batimmo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Century 21 Batimmo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Century 21 Batimmo

Regio (region): Torhout, België

Adres (address): Vredelaan 43B,8820, België

Telefoon (phone): 050 22 20 20 050 22 20 20

Fax (fax): +32 (59) 562-69-60 +32 (59) 562-69-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Century 21 Batimmo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Century 21 Batimmo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Century 21 Batimmo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Century 21 Batimmo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Century 21 Batimmo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Century 21 Batimmo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Century 21 Batimmo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Century 21 Batimmo
Products information Century 21 Batimmo

BTW identificatienummer (tax): BE09091705322
Ondernemingsnummer: 6962280273
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Century 21 Batimmo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Century 21 Batimmo
(Get full report from official database of BE for Century 21 Batimmo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Century 21 Batimmo
Addition kinds of activities for Century 21 Batimmo

07230204. Bloemmalen, douanediensten | Flour milling, custom services
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
28920100. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
32110202. Gehard glas | Tempered glass
35679902. Keramische ovens en ovens | Ceramic kilns and furnaces
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
38450108. ECG | Electrocardiographs
79970300. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
86219903. Bar vereniging | Bar association

Werken bij Century 21 Batimmo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Century 21 Batimmo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Century 21 Batimmo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Century 21 Batimmo. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van Century 21 Batimmo in sociale netwerken
Look for responds of Century 21 Batimmo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Century 21 Batimmo. Laat een reactie achter voor Century 21 Batimmo. Century 21 Batimmo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Century 21 Batimmo. Leave a respond for Century 21 Batimmo. Century 21 Batimmo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Century 21 Batimmo op de google maps. Adres en contacten Century 21 Batimmo
Location of Century 21 Batimmo on the google maps. Address and contacts of Century 21 Batimmo

Andere gerelateerde bedrijven als come Century 21 Batimmo Century 21 Batimmo: Shoe-Key Service | Gielens NV | Club Beglium | Recom International sa | Vlo Club du Pays dAth

Other related companies as Century 21 Batimmo: Shoe-Key Service | Gielens NV | Club Beglium | Recom International sa | Vlo Club du Pays dAth

Century 21 Batimmo is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Torhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Century 21 Batimmo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09091705322. Het bedrijf Century 21 Batimmo bevindt zich op het adres: Vredelaan 43B,8820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Century 21 Batimmo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Century 21 Batimmo is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Century 21 Batimmo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Century 21 Batimmo, openstaande posities, locatie van Century 21 Batimmo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Century 21 Batimmo is a company, that was registered 2001 in Torhout region, Belgium. Full name of company is Century 21 Batimmo, company assigned to the tax number BE09091705322. The company Century 21 Batimmo is located at the address: Vredelaan 43B,8820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Century 21 Batimmo were not found.
The main activity of Century 21 Batimmo is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Century 21 Batimmo is not available. You also can look at reviews of Century 21 Batimmo, open positions, location of Century 21 Batimmo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Century 21 Batimmo, Torhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Century 21 Batimmo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Century 21 Batimmo, Torhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Century 21 Batimmo, employees, financial statistics.