AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Private companiesMembership Organizations • AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Contactgegevens AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Regio (region): Rotselaar, België

Adres (address): Wingepark 29,3110, België

Telefoon (phone): 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50

Fax (fax): 016 44 82 53 016 44 82 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Products information AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

BTW identificatienummer (tax): BE06075134277
Ondernemingsnummer: 7374542236
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
(Get full report from official database of BE for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Addition kinds of activities for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

01759911. Quince Orchard | Quince orchard
25150200. Meubelsveren | Furniture springs
35370218. Vrachtwagens: vracht, bagage, enz .: industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Trucks: freight, baggage, etc.: industrial, except mining
80110205. Primaire zorg medische kliniek | Primary care medical clinic
92210204. Sheriffs 'kantoor | Sheriffs' office

Werken bij AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • operator cnc machine (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING in sociale netwerken
Look for responds of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Laat een reactie achter voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Leave a respond for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING op de google maps. Adres en contacten AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Location of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on the google maps. Address and contacts of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Andere gerelateerde bedrijven als come AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: Auto Export Mubarak | Design Buro Hermans | Musée en Piconrue | Tafco België N.V | Zwicky Group

Other related companies as AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: Auto Export Mubarak | Design Buro Hermans | Musée en Piconrue | Tafco België N.V | Zwicky Group

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Rotselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06075134277. Het bedrijf AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING bevindt zich op het adres: Wingepark 29,3110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, openstaande posities, locatie van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is a company, that was registered 2006 in Rotselaar region, Belgium. Full name of company is AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, company assigned to the tax number BE06075134277. The company AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is located at the address: Wingepark 29,3110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING were not found.
The main activity of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is not available. You also can look at reviews of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, open positions, location of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Rotselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Rotselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, employees, financial statistics.