Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW
Private companiesCoal Mining • Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW

Contactgegevens Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW

Regio (region): Diepenbeek, België

Adres (address): Kempenstraat 70B,3590, België

Telefoon (phone): 011 35 19 14 011 35 19 14

Fax (fax): 011 35 19 14 011 35 19 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW
Products information Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03103332519
Ondernemingsnummer: 5628814697
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW
(Get full report from official database of BE for Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW
Addition kinds of activities for Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW

091901. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
509906. Muziekinstrumenten | Musical instruments
519300. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
28619900. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
36990608. Insectlampen, elektrisch | Insect lamps, electric

Werken bij Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW in sociale netwerken
Look for responds of Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW. Laat een reactie achter voor Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW. Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW. Leave a respond for Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW. Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW op de google maps. Adres en contacten Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW
Location of Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW on the google maps. Address and contacts of Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW: Darville P | Anti Fire Systems | De Schelde | ICC CONGRESCENTRUM | Belgium Invest nv

Other related companies as Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW: Darville P | Anti Fire Systems | De Schelde | ICC CONGRESCENTRUM | Belgium Invest nv

Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Diepenbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03103332519. Het bedrijf Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW bevindt zich op het adres: Kempenstraat 70B,3590. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW, openstaande posities, locatie van Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW is a company, that was registered 2005 in Diepenbeek region, Belgium. Full name of company is Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW, company assigned to the tax number BE03103332519. The company Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW is located at the address: Kempenstraat 70B,3590. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW were not found.
The main activity of Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW is not available. You also can look at reviews of Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW, open positions, location of Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW, Diepenbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW, Diepenbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW, employees, financial statistics.