Studio Leyssen Photograph

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Studio Leyssen Photograph
Private companiesBusiness Services • Studio Leyssen Photograph

Contactgegevens Studio Leyssen Photograph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Studio Leyssen Photograph: address, phone, fax, email, website, opening hours

Studio Leyssen Photograph

Regio (region): Bocholt, België

Adres (address): Dorpsstraat 22,3950, België

Telefoon (phone): 089 46 27 77 089 46 27 77

Fax (fax): 089 46 82 76 089 46 82 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Studio Leyssen Photograph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Studio Leyssen Photograph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Studio Leyssen Photograph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Studio Leyssen Photograph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Studio Leyssen Photograph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Studio Leyssen Photograph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Studio Leyssen Photograph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Studio Leyssen Photograph
Products information Studio Leyssen Photograph

BTW identificatienummer (tax): BE09413879394
Ondernemingsnummer: 8494049072
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Studio Leyssen Photograph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Studio Leyssen Photograph
(Get full report from official database of BE for Studio Leyssen Photograph)

Aanvulling soorten activiteiten voor Studio Leyssen Photograph
Addition kinds of activities for Studio Leyssen Photograph

251106. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
27599911. Laser printen | Laser printing
28650315. isocyanaten | Isocyanates
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
36699901. Intercommunicatiesystemen, elektrisch | Intercommunication systems, electric
37310202. Landing van schepen, bouw en reparatie | Landing ships, building and repairing
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic
51220202. Razors, nonelectric | Razors, nonelectric
91210104. Wetgevende studie commissie | Legislative study commission

Werken bij Studio Leyssen Photograph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Studio Leyssen Photograph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Studio Leyssen Photograph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Studio Leyssen Photograph. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Studentenjob

    Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

Zoek naar antwoorden van Studio Leyssen Photograph in sociale netwerken
Look for responds of Studio Leyssen Photograph in social networks

Lees alle opmerkingen voor Studio Leyssen Photograph. Laat een reactie achter voor Studio Leyssen Photograph. Studio Leyssen Photograph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Studio Leyssen Photograph. Leave a respond for Studio Leyssen Photograph. Studio Leyssen Photograph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Studio Leyssen Photograph op de google maps. Adres en contacten Studio Leyssen Photograph
Location of Studio Leyssen Photograph on the google maps. Address and contacts of Studio Leyssen Photograph

Andere gerelateerde bedrijven als come Studio Leyssen Photograph Studio Leyssen Photograph: Roosen D | COMPUTERFABRIEK (DE) | Unisys Belgium SA | Ecolas N.V. | Ter Beke NV

Other related companies as Studio Leyssen Photograph: Roosen D | COMPUTERFABRIEK (DE) | Unisys Belgium SA | Ecolas N.V. | Ter Beke NV

Studio Leyssen Photograph is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Bocholt, België. De volledige naam van het bedrijf is Studio Leyssen Photograph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09413879394. Het bedrijf Studio Leyssen Photograph bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 22,3950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 728,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Studio Leyssen Photograph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Studio Leyssen Photograph is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Studio Leyssen Photograph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Studio Leyssen Photograph, openstaande posities, locatie van Studio Leyssen Photograph op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Studio Leyssen Photograph is a company, that was registered 1992 in Bocholt region, Belgium. Full name of company is Studio Leyssen Photograph, company assigned to the tax number BE09413879394. The company Studio Leyssen Photograph is located at the address: Dorpsstraat 22,3950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 728,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Studio Leyssen Photograph were not found.
The main activity of Studio Leyssen Photograph is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Studio Leyssen Photograph is not available. You also can look at reviews of Studio Leyssen Photograph, open positions, location of Studio Leyssen Photograph on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Studio Leyssen Photograph, Bocholt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Studio Leyssen Photograph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Studio Leyssen Photograph, Bocholt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Studio Leyssen Photograph, employees, financial statistics.