Home Ingendael

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Home Ingendael
Private companiesMotion Pictures • Home Ingendael

Contactgegevens Home Ingendael: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Home Ingendael: address, phone, fax, email, website, opening hours

Home Ingendael

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Steylsstraat 44,1020, België

Telefoon (phone): 02 428 40 60 02 428 40 60

Fax (fax): 02 420 28 67 02 420 28 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Home Ingendael: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Home Ingendael"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Home Ingendael"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Home Ingendael, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Home Ingendael. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Home Ingendael, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Home Ingendael. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Home Ingendael
Products information Home Ingendael

BTW identificatienummer (tax): BE05262969970
Ondernemingsnummer: 7541259765
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Home Ingendael zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Home Ingendael
(Get full report from official database of BE for Home Ingendael)

Aanvulling soorten activiteiten voor Home Ingendael
Addition kinds of activities for Home Ingendael

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
3269. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
322101. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
734902. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
24930101. Bouwbord, behalve gips, NSK | Building board, except gypsum, nsk
36340301. Blowers, draagbaar, elektrisch | Blowers, portable, electric
86990201. Christelijke wetenschappelijke leeszaal | Christian science reading room

Werken bij Home Ingendael: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Home Ingendael: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Home Ingendael. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Home Ingendael. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Home Ingendael in sociale netwerken
Look for responds of Home Ingendael in social networks

Lees alle opmerkingen voor Home Ingendael. Laat een reactie achter voor Home Ingendael. Home Ingendael bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Home Ingendael. Leave a respond for Home Ingendael. Home Ingendael on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Home Ingendael op de google maps. Adres en contacten Home Ingendael
Location of Home Ingendael on the google maps. Address and contacts of Home Ingendael

Andere gerelateerde bedrijven als come Home Ingendael Home Ingendael: COMPUTERLAND SA | AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | Becomat BVBA | FRP BVBA | ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE

Other related companies as Home Ingendael: COMPUTERLAND SA | AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | Becomat BVBA | FRP BVBA | ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE

Home Ingendael is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Home Ingendael, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05262969970. Het bedrijf Home Ingendael bevindt zich op het adres: Steylsstraat 44,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Home Ingendael zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Home Ingendael is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Home Ingendael is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Home Ingendael, openstaande posities, locatie van Home Ingendael op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Home Ingendael is a company, that was registered 1990 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Home Ingendael, company assigned to the tax number BE05262969970. The company Home Ingendael is located at the address: Steylsstraat 44,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Home Ingendael were not found.
The main activity of Home Ingendael is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Home Ingendael is not available. You also can look at reviews of Home Ingendael, open positions, location of Home Ingendael on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Home Ingendael, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Home Ingendael, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Home Ingendael, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Home Ingendael, employees, financial statistics.