AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Private companiesMotion Pictures • AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Contactgegevens AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Regio (region): Rotselaar, België

Adres (address): Wingepark 29,3110, België

Telefoon (phone): 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50

Fax (fax): 016 44 82 53 016 44 82 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Products information AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

BTW identificatienummer (tax): BE07037811279
Ondernemingsnummer: 5253356933
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
(Get full report from official database of BE for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Addition kinds of activities for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

2211. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
202199. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
421201. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
20450113. Zelfstijgende bloem: van gekochte bloem | Self-rising flour: from purchased flour
22829903. Spoolgaren | Spooling yarn
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
36489903. Infraroodlampen | Infrared lamp fixtures

Werken bij AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

  • Centric - BI Reporting & Visualization Expert (Cognos / Qlik) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The team The Business Intelligence team ensures that the different business units have the right insights deducted from raw data. The team provides these insights via standard Cognos reports & dashboards, Qlik Sense self-service cubes, ad-hoc deep-dive data analysis and advanced analytics (e.g. predictive models). The team assist management in making the right tactical & strategic decisions based on data to improve the customer product & service experience. To strengthen the team, we are looking for a BI reporting & visualization expert.   Job description In one sentence: you make data accessible, understandable and usable in an appealing way to your business stakeholders.  Concretely this means that you: understand the KPI's & other metrics business is steering on setup reports & dashboards, knowing what visualization works best for a specific purpose are able to capture, describe & validate the reporting requirements with your business stakeholders (e.g. by generating mock-ups) AND are able to deduct what data needs you have in case data is structurally missing in the BI environment keep up with new trends & capabilities of the BI & analytics platforms maintain & improve standard, guidelines & templates with regards to reporting & visualization provide training towards report consumers and business analysts to increase their BI self-service capabilities Besides your main stakeholders within business, you work very closely together with your colleagues BI business analysts, both in an Agile Scrum project as in a business as usual context. Their focus is on providing you the right & accurate data sets to work on, while your core skill is to turn this data into actionable insights.   Required skills & experience You have a Master degree Commercial/Civil Engineer, Applied Economics, Computer Sciences, Information Management or equal in experience. You have at least 2 years of experience working with Cognos and/or Qlik as BI tool. You can challenge the business needs & see the 'bigger picture' You can define (& preferably design) a star data model of facts & dimensions that meets the business requirements and which is optimized for reporting development (with focus on KPI's and derived metrics). Having Telecom industry experience is a plus. You have a very good knowledge of (Oracle) SQL and MS Excel. You are familiar with the Agile Scrum project methodology. A project management certificate is a plus. You have a very good knowledge of Dutch & English. French is a plus.   Your profile You combine a strong business affinity with a great interest in data crunching. You have great communication & presentation skills and know how to convince people You are eager to learn and you do not avoid any challenge You can manage your own planning & priorities and can align with stakeholders of every level to come to the desired result You have a good portion of assertiveness and you dare to challenge your stakeholders where needed You are flexible and love to work in a very dynamic & changing environment You understand what it takes to work with confidential corporate data   What we offer Showing creativity and taking initiative is highly appreciated Young and dynamic team Flexible hours,... ...

Zoek naar antwoorden van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING in sociale netwerken
Look for responds of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Laat een reactie achter voor AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. Leave a respond for AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING. AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING op de google maps. Adres en contacten AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING
Location of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on the google maps. Address and contacts of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING

Andere gerelateerde bedrijven als come AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: C.E.B. SPRL | Vandenplas NV | Niclaes J | Artels, Joris | Ogonovszky Pierre

Other related companies as AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING: C.E.B. SPRL | Vandenplas NV | Niclaes J | Artels, Joris | Ogonovszky Pierre

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Rotselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07037811279. Het bedrijf AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING bevindt zich op het adres: Wingepark 29,3110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, openstaande posities, locatie van AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is a company, that was registered 2017 in Rotselaar region, Belgium. Full name of company is AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, company assigned to the tax number BE07037811279. The company AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is located at the address: Wingepark 29,3110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING were not found.
The main activity of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING is not available. You also can look at reviews of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, open positions, location of AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Rotselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, Rotselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING, employees, financial statistics.