Raymaekers F

Contactgegevens Raymaekers F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raymaekers F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raymaekers F

Regio (region): Lummen, België

Adres (address): Voortstraat 37,3560, België

Telefoon (phone): 011 45 13 93 011 45 13 93

Fax (fax): 011 45 14 00 011 45 14 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raymaekers F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raymaekers F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raymaekers F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raymaekers F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raymaekers F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raymaekers F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raymaekers F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raymaekers F
Products information Raymaekers F

BTW identificatienummer (tax): BE05704620361
Ondernemingsnummer: 8835449218
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Raymaekers F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raymaekers F
(Get full report from official database of BE for Raymaekers F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raymaekers F
Addition kinds of activities for Raymaekers F

4311. Ons. | U.s. postal service
518100. Bier en aal | Beer and ale
10410203. Goudherstel uit afscheidingen | Gold recovery from tailings
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
26210105. Patroonweefsel | Pattern tissue
28920205. Dynamiet | Dynamite
34290104. Openhaard apparatuur, hardware: andirons, ratten, schermen | Fireplace equipment, hardware: andirons, grates, screens
37249901. Lucht scoops, vliegtuigen | Air scoops, aircraft
38610209. Bakken, fotografische drukwerk en verwerking | Trays, photographic printing and processing
86999903. Vereniging automobiel eigenaren | Automobile owners' association

Werken bij Raymaekers F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raymaekers F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raymaekers F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raymaekers F. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Jobstudent verkoop kleding voor weekends en vakanties (m/v) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Blankenberge zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) die gedurende de weekends en vakantieperiodes wil werken als verkoopsmedewerker binnen de klediij. - U houdt de winkel draaiend en volledig in orde - U plooit de kleren netjes op en onderhoudt de winkel - Het ontvangen van klanten, bedienen en advies geven aan klanten

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van Raymaekers F in sociale netwerken
Look for responds of Raymaekers F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raymaekers F. Laat een reactie achter voor Raymaekers F. Raymaekers F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raymaekers F. Leave a respond for Raymaekers F. Raymaekers F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raymaekers F op de google maps. Adres en contacten Raymaekers F
Location of Raymaekers F on the google maps. Address and contacts of Raymaekers F

Andere gerelateerde bedrijven als come Raymaekers F Raymaekers F: MEDIADREAMS PRODUCTION | Graffiti Belgium SA | TWIN DESIGN BVBA | Hansa Mertens NV | acbdisplays.com

Other related companies as Raymaekers F: MEDIADREAMS PRODUCTION | Graffiti Belgium SA | TWIN DESIGN BVBA | Hansa Mertens NV | acbdisplays.com

Raymaekers F is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Lummen, België. De volledige naam van het bedrijf is Raymaekers F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05704620361. Het bedrijf Raymaekers F bevindt zich op het adres: Voortstraat 37,3560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Raymaekers F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Raymaekers F is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raymaekers F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raymaekers F, openstaande posities, locatie van Raymaekers F op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Raymaekers F is a company, that was registered 1991 in Lummen region, Belgium. Full name of company is Raymaekers F, company assigned to the tax number BE05704620361. The company Raymaekers F is located at the address: Voortstraat 37,3560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Raymaekers F were not found.
The main activity of Raymaekers F is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Raymaekers F is not available. You also can look at reviews of Raymaekers F, open positions, location of Raymaekers F on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raymaekers F, Lummen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raymaekers F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raymaekers F, Lummen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raymaekers F, employees, financial statistics.