Hansa Mertens NV

Contactgegevens Hansa Mertens NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hansa Mertens NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hansa Mertens NV

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Terbekehofdreef 51-53,2610, België

Telefoon (phone): 03 829 89 11 03 829 89 11

Fax (fax): 03 829 89 03 03 829 89 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hansa Mertens NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hansa Mertens NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hansa Mertens NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hansa Mertens NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hansa Mertens NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hansa Mertens NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hansa Mertens NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hansa Mertens NV
Products information Hansa Mertens NV

BTW identificatienummer (tax): BE03308502197
Ondernemingsnummer: 3358764648
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hansa Mertens NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hansa Mertens NV
(Get full report from official database of BE for Hansa Mertens NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hansa Mertens NV
Addition kinds of activities for Hansa Mertens NV

2397. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
5461. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
20450111. Fosfaatmeel: van gekochte bloem | Phosphated flour: from purchased flour
22110700. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
34299909. Orgel hardware | Organ hardware
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
51120500. Office filing levert | Office filing supplies
65199900. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
72180103. Wisselen handdoek levering | Wiping towel supply

Werken bij Hansa Mertens NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hansa Mertens NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hansa Mertens NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hansa Mertens NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Verkoper telecom (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Orange Belgium, zijn we dringend op zoek naar een Shop Sales executive voor de Orange-Verkooppunt van de Mediamarkt in Zwijnaarde. Je helpt de klanten met alle vragen en speelt in op hun noden Je informeert de klant over de producten en mogelijkheden Daarnaast zorg je voor de algemene orde van de winkel

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Poetshulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van Hansa Mertens NV in sociale netwerken
Look for responds of Hansa Mertens NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hansa Mertens NV. Laat een reactie achter voor Hansa Mertens NV. Hansa Mertens NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hansa Mertens NV. Leave a respond for Hansa Mertens NV. Hansa Mertens NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hansa Mertens NV op de google maps. Adres en contacten Hansa Mertens NV
Location of Hansa Mertens NV on the google maps. Address and contacts of Hansa Mertens NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hansa Mertens NV Hansa Mertens NV: Master-Finance SA | Plastidor SPRL | Théâtre La Montagne Magique | Annapurna, | Dufranne Michel

Other related companies as Hansa Mertens NV: Master-Finance SA | Plastidor SPRL | Théâtre La Montagne Magique | Annapurna, | Dufranne Michel

Hansa Mertens NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Hansa Mertens NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03308502197. Het bedrijf Hansa Mertens NV bevindt zich op het adres: Terbekehofdreef 51-53,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hansa Mertens NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hansa Mertens NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hansa Mertens NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hansa Mertens NV, openstaande posities, locatie van Hansa Mertens NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hansa Mertens NV is a company, that was registered 2014 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Hansa Mertens NV, company assigned to the tax number BE03308502197. The company Hansa Mertens NV is located at the address: Terbekehofdreef 51-53,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hansa Mertens NV were not found.
The main activity of Hansa Mertens NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hansa Mertens NV is not available. You also can look at reviews of Hansa Mertens NV, open positions, location of Hansa Mertens NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hansa Mertens NV, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hansa Mertens NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hansa Mertens NV, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hansa Mertens NV, employees, financial statistics.