MC Dak- en Gevelwerken

Contactgegevens MC Dak- en Gevelwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MC Dak- en Gevelwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

MC Dak- en Gevelwerken

Regio (region): Kortenaken (Waanrode), België

Adres (address): Klein Kempenseweg 10A,3473, België

Telefoon (phone): 011 58 15 72; 0475 70 55 36 011 58 15 72; 0475 70 55 36

Fax (fax): 011 58 15 73 011 58 15 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MC Dak- en Gevelwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MC Dak- en Gevelwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MC Dak- en Gevelwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MC Dak- en Gevelwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MC Dak- en Gevelwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MC Dak- en Gevelwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MC Dak- en Gevelwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MC Dak- en Gevelwerken
Products information MC Dak- en Gevelwerken

BTW identificatienummer (tax): BE04332977294
Ondernemingsnummer: 8252624511
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MC Dak- en Gevelwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MC Dak- en Gevelwerken
(Get full report from official database of BE for MC Dak- en Gevelwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor MC Dak- en Gevelwerken
Addition kinds of activities for MC Dak- en Gevelwerken

355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
08510000. Bosbouwdiensten | Forestry services
20480201. Botmeel, bereid als diervoeder | Bone meal, prepared as animal feed
42269900. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
47890201. Eetauto's | Dining car services
50940000. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
80990104. Plasmafeer centrum | Plasmapherous center

Werken bij MC Dak- en Gevelwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MC Dak- en Gevelwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MC Dak- en Gevelwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MC Dak- en Gevelwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Handlanger bouw (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • JOBSTUDENT Afwas (m/v) KEUKEN (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Studentenjob

    Voornaamste taak is meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van MC Dak- en Gevelwerken in sociale netwerken
Look for responds of MC Dak- en Gevelwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor MC Dak- en Gevelwerken. Laat een reactie achter voor MC Dak- en Gevelwerken. MC Dak- en Gevelwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MC Dak- en Gevelwerken. Leave a respond for MC Dak- en Gevelwerken. MC Dak- en Gevelwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MC Dak- en Gevelwerken op de google maps. Adres en contacten MC Dak- en Gevelwerken
Location of MC Dak- en Gevelwerken on the google maps. Address and contacts of MC Dak- en Gevelwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come MC Dak- en Gevelwerken MC Dak- en Gevelwerken: De Wieuw NV | A Van Tornhaut | Michel Pirmez | SHE Consultancy | Van Hove nv

Other related companies as MC Dak- en Gevelwerken: De Wieuw NV | A Van Tornhaut | Michel Pirmez | SHE Consultancy | Van Hove nv

MC Dak- en Gevelwerken is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Kortenaken (Waanrode), België. De volledige naam van het bedrijf is MC Dak- en Gevelwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04332977294. Het bedrijf MC Dak- en Gevelwerken bevindt zich op het adres: Klein Kempenseweg 10A,3473. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MC Dak- en Gevelwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MC Dak- en Gevelwerken is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MC Dak- en Gevelwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MC Dak- en Gevelwerken, openstaande posities, locatie van MC Dak- en Gevelwerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MC Dak- en Gevelwerken is a company, that was registered 1994 in Kortenaken (Waanrode) region, Belgium. Full name of company is MC Dak- en Gevelwerken, company assigned to the tax number BE04332977294. The company MC Dak- en Gevelwerken is located at the address: Klein Kempenseweg 10A,3473. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MC Dak- en Gevelwerken were not found.
The main activity of MC Dak- en Gevelwerken is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MC Dak- en Gevelwerken is not available. You also can look at reviews of MC Dak- en Gevelwerken, open positions, location of MC Dak- en Gevelwerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MC Dak- en Gevelwerken, Kortenaken (Waanrode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MC Dak- en Gevelwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MC Dak- en Gevelwerken, Kortenaken (Waanrode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MC Dak- en Gevelwerken, employees, financial statistics.