ATHOS RENOVATIES BVBA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • ATHOS RENOVATIES BVBA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • ATHOS RENOVATIES BVBA

Contactgegevens ATHOS RENOVATIES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATHOS RENOVATIES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATHOS RENOVATIES BVBA

Regio (region): Niel, België

Adres (address): Industrieweg 4,2845, België

Telefoon (phone): 03 888 61 94 03 888 61 94

Fax (fax): 03 888 85 07 03 888 85 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATHOS RENOVATIES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATHOS RENOVATIES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATHOS RENOVATIES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATHOS RENOVATIES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATHOS RENOVATIES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATHOS RENOVATIES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATHOS RENOVATIES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATHOS RENOVATIES BVBA
Products information ATHOS RENOVATIES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02768798828
Ondernemingsnummer: 6294036865
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATHOS RENOVATIES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATHOS RENOVATIES BVBA
(Get full report from official database of BE for ATHOS RENOVATIES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATHOS RENOVATIES BVBA
Addition kinds of activities for ATHOS RENOVATIES BVBA

30110206. Motorbanden, pneumatisch | Motorcycle tires, pneumatic
31990109. richtkeggen | Whipstocks
32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
35590203. Schuurmachines (looierij) | Scouring machines (tannery equipment)
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
45819900. Luchthavens, vliegvelden en diensten, niet inbegrepen | Airports, flying fields, and services, nec
50840805. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec

Werken bij ATHOS RENOVATIES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATHOS RENOVATIES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATHOS RENOVATIES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATHOS RENOVATIES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Medewerker rioolrenovatie m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben jij samen met het volledige renovatieteam verantwoordelijk voor het herstellen van leidingen en putten door freestechnieken, injectietechnieken, ... met behulp van hoogtechnologische robots. Je voert ter controle ook luchtdichtheidsproeven uit. Je wordt opgeleid in deze functie.

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van ATHOS RENOVATIES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ATHOS RENOVATIES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATHOS RENOVATIES BVBA. Laat een reactie achter voor ATHOS RENOVATIES BVBA. ATHOS RENOVATIES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATHOS RENOVATIES BVBA. Leave a respond for ATHOS RENOVATIES BVBA. ATHOS RENOVATIES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATHOS RENOVATIES BVBA op de google maps. Adres en contacten ATHOS RENOVATIES BVBA
Location of ATHOS RENOVATIES BVBA on the google maps. Address and contacts of ATHOS RENOVATIES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATHOS RENOVATIES BVBA ATHOS RENOVATIES BVBA: Van De Kerckhove NV | Torbeyns Dominique | MEETJESLANDER MOTOREN-REVISIE NV | C&S NV | Hendrik Falepin

Other related companies as ATHOS RENOVATIES BVBA: Van De Kerckhove NV | Torbeyns Dominique | MEETJESLANDER MOTOREN-REVISIE NV | C&S NV | Hendrik Falepin

ATHOS RENOVATIES BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Niel, België. De volledige naam van het bedrijf is ATHOS RENOVATIES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02768798828. Het bedrijf ATHOS RENOVATIES BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 4,2845. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 299,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATHOS RENOVATIES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATHOS RENOVATIES BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATHOS RENOVATIES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATHOS RENOVATIES BVBA, openstaande posities, locatie van ATHOS RENOVATIES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATHOS RENOVATIES BVBA is a company, that was registered 2001 in Niel region, Belgium. Full name of company is ATHOS RENOVATIES BVBA, company assigned to the tax number BE02768798828. The company ATHOS RENOVATIES BVBA is located at the address: Industrieweg 4,2845. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 299,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATHOS RENOVATIES BVBA were not found.
The main activity of ATHOS RENOVATIES BVBA is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATHOS RENOVATIES BVBA is not available. You also can look at reviews of ATHOS RENOVATIES BVBA, open positions, location of ATHOS RENOVATIES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATHOS RENOVATIES BVBA, Niel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATHOS RENOVATIES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATHOS RENOVATIES BVBA, Niel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATHOS RENOVATIES BVBA, employees, financial statistics.