Goossens Accountantskantoor BVBA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Goossens Accountantskantoor BVBA
Private companiesAmusement and Recreation Services • Goossens Accountantskantoor BVBA

Contactgegevens Goossens Accountantskantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goossens Accountantskantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goossens Accountantskantoor BVBA

Regio (region): Tienen, België

Adres (address): Houtemstraat 443,3300, België

Telefoon (phone): 016 82 21 11 016 82 21 11

Fax (fax): 016 82 46 11 016 82 46 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goossens Accountantskantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goossens Accountantskantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goossens Accountantskantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goossens Accountantskantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goossens Accountantskantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goossens Accountantskantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goossens Accountantskantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goossens Accountantskantoor BVBA
Products information Goossens Accountantskantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03165405273
Ondernemingsnummer: 2195037841
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Goossens Accountantskantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goossens Accountantskantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Goossens Accountantskantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goossens Accountantskantoor BVBA
Addition kinds of activities for Goossens Accountantskantoor BVBA

5735. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
227303. Kunst pleinen | Art squares
449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
20410103. Maïsmeel | Corn flour
22110609. Slipcover stoffen, katoen | Slip cover fabrics, cotton
22810201. Acetaatgaren, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Acetate yarn, spun: made from purchased staple
25110604. Stands, huishouden, nec: hout | Stands, household, nec: wood
35110101. Gas turbine generator set units, compleet | Gas turbine generator set units, complete
51990400. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
59899902. Hout (brandstof) | Wood (fuel)

Werken bij Goossens Accountantskantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goossens Accountantskantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goossens Accountantskantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goossens Accountantskantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van Goossens Accountantskantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Goossens Accountantskantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goossens Accountantskantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Goossens Accountantskantoor BVBA. Goossens Accountantskantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goossens Accountantskantoor BVBA. Leave a respond for Goossens Accountantskantoor BVBA. Goossens Accountantskantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goossens Accountantskantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Goossens Accountantskantoor BVBA
Location of Goossens Accountantskantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Goossens Accountantskantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Goossens Accountantskantoor BVBA Goossens Accountantskantoor BVBA: C.B.C.BANQUE SA | Bosschaert | Best-Auto Roeselare NV | Schipperswelzijn VZW | Learning Centers International

Other related companies as Goossens Accountantskantoor BVBA: C.B.C.BANQUE SA | Bosschaert | Best-Auto Roeselare NV | Schipperswelzijn VZW | Learning Centers International

Goossens Accountantskantoor BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Tienen, België. De volledige naam van het bedrijf is Goossens Accountantskantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03165405273. Het bedrijf Goossens Accountantskantoor BVBA bevindt zich op het adres: Houtemstraat 443,3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Goossens Accountantskantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goossens Accountantskantoor BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goossens Accountantskantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goossens Accountantskantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Goossens Accountantskantoor BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goossens Accountantskantoor BVBA is a company, that was registered 2007 in Tienen region, Belgium. Full name of company is Goossens Accountantskantoor BVBA, company assigned to the tax number BE03165405273. The company Goossens Accountantskantoor BVBA is located at the address: Houtemstraat 443,3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Goossens Accountantskantoor BVBA were not found.
The main activity of Goossens Accountantskantoor BVBA is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Goossens Accountantskantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Goossens Accountantskantoor BVBA, open positions, location of Goossens Accountantskantoor BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goossens Accountantskantoor BVBA, Tienen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goossens Accountantskantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goossens Accountantskantoor BVBA, Tienen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goossens Accountantskantoor BVBA, employees, financial statistics.