Best-Auto Roeselare NV

Contactgegevens Best-Auto Roeselare NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Best-Auto Roeselare NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Best-Auto Roeselare NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Heirweg 21,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 22 33 051 20 22 33

Fax (fax): 051 24 60 07 051 24 60 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Best-Auto Roeselare NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Best-Auto Roeselare NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Best-Auto Roeselare NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Best-Auto Roeselare NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Best-Auto Roeselare NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Best-Auto Roeselare NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Best-Auto Roeselare NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Best-Auto Roeselare NV
Products information Best-Auto Roeselare NV

BTW identificatienummer (tax): BE01463073730
Ondernemingsnummer: 8993927001
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Best-Auto Roeselare NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Best-Auto Roeselare NV
(Get full report from official database of BE for Best-Auto Roeselare NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Best-Auto Roeselare NV
Addition kinds of activities for Best-Auto Roeselare NV

331600. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
14110103. Dolomitische marmer, dimensie-steengroeven | Dolomitic marble, dimension-quarrying
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
22820105. Weven garen, gooien en draaien | Weaving yarn, throwing and twisting
23610101. Blouses: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Blouses: girls', children's, and infants'
28990504. Industriële maten | Industrial sizes
39990815. Straw goederen | Straw goods
58130100. Bars en lounges | Bars and lounges
80490401. Klinische psycholoog | Clinical psychologist
87480204. Verkeersconsultant | Traffic consultant

Werken bij Best-Auto Roeselare NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Best-Auto Roeselare NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Best-Auto Roeselare NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Best-Auto Roeselare NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

  • verkooper/verkoopster voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: BROOD & BANKET HINDRYCKX

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij te Pittem zijn we op zoek naar een verkoopster/verkoper voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen.

Zoek naar antwoorden van Best-Auto Roeselare NV in sociale netwerken
Look for responds of Best-Auto Roeselare NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Best-Auto Roeselare NV. Laat een reactie achter voor Best-Auto Roeselare NV. Best-Auto Roeselare NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Best-Auto Roeselare NV. Leave a respond for Best-Auto Roeselare NV. Best-Auto Roeselare NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Best-Auto Roeselare NV op de google maps. Adres en contacten Best-Auto Roeselare NV
Location of Best-Auto Roeselare NV on the google maps. Address and contacts of Best-Auto Roeselare NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Best-Auto Roeselare NV Best-Auto Roeselare NV: Hobbit Hotel | Silverlink BVBA | HAASE GFK-TECHNIK | Ava Papierwaren | Cobut B

Other related companies as Best-Auto Roeselare NV: Hobbit Hotel | Silverlink BVBA | HAASE GFK-TECHNIK | Ava Papierwaren | Cobut B

Best-Auto Roeselare NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Best-Auto Roeselare NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01463073730. Het bedrijf Best-Auto Roeselare NV bevindt zich op het adres: Heirweg 21,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Best-Auto Roeselare NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Best-Auto Roeselare NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Best-Auto Roeselare NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Best-Auto Roeselare NV, openstaande posities, locatie van Best-Auto Roeselare NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Best-Auto Roeselare NV is a company, that was registered 1999 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Best-Auto Roeselare NV, company assigned to the tax number BE01463073730. The company Best-Auto Roeselare NV is located at the address: Heirweg 21,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Best-Auto Roeselare NV were not found.
The main activity of Best-Auto Roeselare NV is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Best-Auto Roeselare NV is not available. You also can look at reviews of Best-Auto Roeselare NV, open positions, location of Best-Auto Roeselare NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Best-Auto Roeselare NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Best-Auto Roeselare NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Best-Auto Roeselare NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Best-Auto Roeselare NV, employees, financial statistics.