Outilac SA

Contactgegevens Outilac SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Outilac SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Outilac SA

Regio (region): Seraing (Jemeppe-sur-Meuse), België

Adres (address): Rue Joseph Wettinck 31,4101, België

Telefoon (phone): 04 234 77 77 04 234 77 77

Fax (fax): 04 234 77 88 04 234 77 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Outilac SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Outilac SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Outilac SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Outilac SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Outilac SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Outilac SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Outilac SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Outilac SA
Products information Outilac SA

BTW identificatienummer (tax): BE04038269042
Ondernemingsnummer: 5838653564
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Outilac SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Outilac SA
(Get full report from official database of BE for Outilac SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Outilac SA
Addition kinds of activities for Outilac SA

599908. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
22119911. Coutil, katoen | Coutil, cotton
51990000. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
59990904. Ziekenhuisuitrusting en benodigdheden | Hospital equipment and supplies
80420100. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
96210000. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation

Werken bij Outilac SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Outilac SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Outilac SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Outilac SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van Outilac SA in sociale netwerken
Look for responds of Outilac SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Outilac SA. Laat een reactie achter voor Outilac SA. Outilac SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Outilac SA. Leave a respond for Outilac SA. Outilac SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Outilac SA op de google maps. Adres en contacten Outilac SA
Location of Outilac SA on the google maps. Address and contacts of Outilac SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Outilac SA Outilac SA: AUDIOVISUELE STUDIO BVBA | Simillion E | CARROSSERIE LERUTH SPRL | Publi Renaers | Franck Duez

Other related companies as Outilac SA: AUDIOVISUELE STUDIO BVBA | Simillion E | CARROSSERIE LERUTH SPRL | Publi Renaers | Franck Duez

Outilac SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Seraing (Jemeppe-sur-Meuse), België. De volledige naam van het bedrijf is Outilac SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04038269042. Het bedrijf Outilac SA bevindt zich op het adres: Rue Joseph Wettinck 31,4101. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Outilac SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Outilac SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Outilac SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Outilac SA, openstaande posities, locatie van Outilac SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Outilac SA is a company, that was registered 1993 in Seraing (Jemeppe-sur-Meuse) region, Belgium. Full name of company is Outilac SA, company assigned to the tax number BE04038269042. The company Outilac SA is located at the address: Rue Joseph Wettinck 31,4101. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Outilac SA were not found.
The main activity of Outilac SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Outilac SA is not available. You also can look at reviews of Outilac SA, open positions, location of Outilac SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Outilac SA, Seraing (Jemeppe-sur-Meuse): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Outilac SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Outilac SA, Seraing (Jemeppe-sur-Meuse): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Outilac SA, employees, financial statistics.