Auto Electro Car-Van NV

Contactgegevens Auto Electro Car-Van NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto Electro Car-Van NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto Electro Car-Van NV

Regio (region): Hasselt (Kuringen), België

Adres (address): Stevoortse Kiezel 10,3511, België

Telefoon (phone): 011 25 35 15 011 25 35 15

Fax (fax): 011 87 15 56 011 87 15 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto Electro Car-Van NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto Electro Car-Van NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto Electro Car-Van NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto Electro Car-Van NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto Electro Car-Van NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto Electro Car-Van NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto Electro Car-Van NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto Electro Car-Van NV
Products information Auto Electro Car-Van NV

BTW identificatienummer (tax): BE09508361816
Ondernemingsnummer: 5099273681
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Auto Electro Car-Van NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto Electro Car-Van NV
(Get full report from official database of BE for Auto Electro Car-Van NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto Electro Car-Van NV
Addition kinds of activities for Auto Electro Car-Van NV

2951. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
227304. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
244801. Ladingcontainers, hout en hout met metaal | Cargo containers, wood and wood with metal
329100. Schuurproducten | Abrasive products
07629903. Wijngaard management en onderhoudsdiensten | Vineyard management and maintenance services
35590600. ovens | Kilns
35680203. Gewrichten, draaibaar en universeel, behalve vliegtuigen en auto's | Joints, swivel and universal, except aircraft and auto
35810101. Sloten, munteenheid | Locks, coin-operated
39140204. Bestek, Nikkel Zilver | Flatware, nickle silver

Werken bij Auto Electro Car-Van NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto Electro Car-Van NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto Electro Car-Van NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto Electro Car-Van NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FEYS

    Type: Vaste Job

    U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Magazijnier (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Ninove zijn we op zoek naar een magazijnier die in zal staan voor volgende taken: - Ontvangen goederen + stockeren - Controle van de goederen - Opvolgen van de goederenflow tussen de verschillende stockageplaatsen - Inkomende en Uitgaande orders verwerken - Magazijn mee proper houden Voltijds van maandag tot vrijdag, daguren

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van Auto Electro Car-Van NV in sociale netwerken
Look for responds of Auto Electro Car-Van NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto Electro Car-Van NV. Laat een reactie achter voor Auto Electro Car-Van NV. Auto Electro Car-Van NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto Electro Car-Van NV. Leave a respond for Auto Electro Car-Van NV. Auto Electro Car-Van NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto Electro Car-Van NV op de google maps. Adres en contacten Auto Electro Car-Van NV
Location of Auto Electro Car-Van NV on the google maps. Address and contacts of Auto Electro Car-Van NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto Electro Car-Van NV Auto Electro Car-Van NV: APEC-Antwerp Port Consultancy NV | Drukhuis De Grote Arend BVBA | MEERSCHAERT DIRK | C-Mail | 't Laurierblad BVBA

Other related companies as Auto Electro Car-Van NV: APEC-Antwerp Port Consultancy NV | Drukhuis De Grote Arend BVBA | MEERSCHAERT DIRK | C-Mail | 't Laurierblad BVBA

Auto Electro Car-Van NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Hasselt (Kuringen), België. De volledige naam van het bedrijf is Auto Electro Car-Van NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09508361816. Het bedrijf Auto Electro Car-Van NV bevindt zich op het adres: Stevoortse Kiezel 10,3511. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Auto Electro Car-Van NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto Electro Car-Van NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto Electro Car-Van NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto Electro Car-Van NV, openstaande posities, locatie van Auto Electro Car-Van NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto Electro Car-Van NV is a company, that was registered 2009 in Hasselt (Kuringen) region, Belgium. Full name of company is Auto Electro Car-Van NV, company assigned to the tax number BE09508361816. The company Auto Electro Car-Van NV is located at the address: Stevoortse Kiezel 10,3511. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 320,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Auto Electro Car-Van NV were not found.
The main activity of Auto Electro Car-Van NV is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto Electro Car-Van NV is not available. You also can look at reviews of Auto Electro Car-Van NV, open positions, location of Auto Electro Car-Van NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto Electro Car-Van NV, Hasselt (Kuringen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto Electro Car-Van NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto Electro Car-Van NV, Hasselt (Kuringen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto Electro Car-Van NV, employees, financial statistics.