APEC-Antwerp Port Consultancy NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • APEC-Antwerp Port Consultancy NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • APEC-Antwerp Port Consultancy NV

Contactgegevens APEC-Antwerp Port Consultancy NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APEC-Antwerp Port Consultancy NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

APEC-Antwerp Port Consultancy NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Entrepotkaai 1,2000, België

Telefoon (phone): 03 205 23 24 03 205 23 24

Fax (fax): 03 205 20 21 03 205 20 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APEC-Antwerp Port Consultancy NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APEC-Antwerp Port Consultancy NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APEC-Antwerp Port Consultancy NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APEC-Antwerp Port Consultancy NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APEC-Antwerp Port Consultancy NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APEC-Antwerp Port Consultancy NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APEC-Antwerp Port Consultancy NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APEC-Antwerp Port Consultancy NV
Products information APEC-Antwerp Port Consultancy NV

BTW identificatienummer (tax): BE01558929443
Ondernemingsnummer: 7355041503
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in APEC-Antwerp Port Consultancy NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APEC-Antwerp Port Consultancy NV
(Get full report from official database of BE for APEC-Antwerp Port Consultancy NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor APEC-Antwerp Port Consultancy NV
Addition kinds of activities for APEC-Antwerp Port Consultancy NV

20990500. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
22620207. Sueding: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Sueding: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23250100. Jeans en broekjes voor mannen en jongens | Men's and boys' jeans and dungarees
35630101. Bandenpompen, hand of compressor bediend | Tire inflators, hand or compressor operated
35630201. Stofuitrustingen voor metalen, verven en chemicaliën | Dusting outfits for metals, paints, and chemicals
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
50640303. Ventilators, huishouden: elektrisch | Fans, household: electric
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant

Werken bij APEC-Antwerp Port Consultancy NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APEC-Antwerp Port Consultancy NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APEC-Antwerp Port Consultancy NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APEC-Antwerp Port Consultancy NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

Zoek naar antwoorden van APEC-Antwerp Port Consultancy NV in sociale netwerken
Look for responds of APEC-Antwerp Port Consultancy NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor APEC-Antwerp Port Consultancy NV. Laat een reactie achter voor APEC-Antwerp Port Consultancy NV. APEC-Antwerp Port Consultancy NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APEC-Antwerp Port Consultancy NV. Leave a respond for APEC-Antwerp Port Consultancy NV. APEC-Antwerp Port Consultancy NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APEC-Antwerp Port Consultancy NV op de google maps. Adres en contacten APEC-Antwerp Port Consultancy NV
Location of APEC-Antwerp Port Consultancy NV on the google maps. Address and contacts of APEC-Antwerp Port Consultancy NV

Andere gerelateerde bedrijven als come APEC-Antwerp Port Consultancy NV APEC-Antwerp Port Consultancy NV: WATCO NOORD nv/ EXPLOITATIEZETEL LOT | Devriendt Drukkerij nv | BALENCOURT J P | Vertra | Alcobo BVBA

Other related companies as APEC-Antwerp Port Consultancy NV: WATCO NOORD nv/ EXPLOITATIEZETEL LOT | Devriendt Drukkerij nv | BALENCOURT J P | Vertra | Alcobo BVBA

APEC-Antwerp Port Consultancy NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is APEC-Antwerp Port Consultancy NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558929443. Het bedrijf APEC-Antwerp Port Consultancy NV bevindt zich op het adres: Entrepotkaai 1,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in APEC-Antwerp Port Consultancy NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APEC-Antwerp Port Consultancy NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APEC-Antwerp Port Consultancy NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APEC-Antwerp Port Consultancy NV, openstaande posities, locatie van APEC-Antwerp Port Consultancy NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APEC-Antwerp Port Consultancy NV is a company, that was registered 2015 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is APEC-Antwerp Port Consultancy NV, company assigned to the tax number BE01558929443. The company APEC-Antwerp Port Consultancy NV is located at the address: Entrepotkaai 1,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in APEC-Antwerp Port Consultancy NV were not found.
The main activity of APEC-Antwerp Port Consultancy NV is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of APEC-Antwerp Port Consultancy NV is not available. You also can look at reviews of APEC-Antwerp Port Consultancy NV, open positions, location of APEC-Antwerp Port Consultancy NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APEC-Antwerp Port Consultancy NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APEC-Antwerp Port Consultancy NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APEC-Antwerp Port Consultancy NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APEC-Antwerp Port Consultancy NV, employees, financial statistics.