GVR Productions

Contactgegevens GVR Productions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GVR Productions: address, phone, fax, email, website, opening hours

GVR Productions

Regio (region): Ichtegem, België

Adres (address): Rubenslaan 15,8480, België

Telefoon (phone): 051 58 12 99 051 58 12 99

Fax (fax): 051 58 12 99 051 58 12 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GVR Productions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GVR Productions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GVR Productions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GVR Productions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GVR Productions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GVR Productions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GVR Productions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GVR Productions
Products information GVR Productions

BTW identificatienummer (tax): BE09131530761
Ondernemingsnummer: 3883087158
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GVR Productions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GVR Productions
(Get full report from official database of BE for GVR Productions)

Aanvulling soorten activiteiten voor GVR Productions
Addition kinds of activities for GVR Productions

0751. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
2384. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
22410405. Braids, buisvormig nylon of plastic | Braids, tubular nylon or plastic
26790603. Teletypewriter papier, rollen met koolstof | Teletypewriter paper, rolls with carbon
50120208. Vrachtwagens, commercieel | Trucks, commercial
51439901. Boter | Butter
73899967. Huurder screening service | Tenant screening service

Werken bij GVR Productions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GVR Productions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GVR Productions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GVR Productions. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • jobstudent verkoopsmedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal van de klant Kassa Aanvullen rekken Orde en netheid

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van GVR Productions in sociale netwerken
Look for responds of GVR Productions in social networks

Lees alle opmerkingen voor GVR Productions. Laat een reactie achter voor GVR Productions. GVR Productions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GVR Productions. Leave a respond for GVR Productions. GVR Productions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GVR Productions op de google maps. Adres en contacten GVR Productions
Location of GVR Productions on the google maps. Address and contacts of GVR Productions

Andere gerelateerde bedrijven als come GVR Productions GVR Productions: AMBUCE VZW | Acoustix | BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA | Cruise Connection | Agence Saintpo

Other related companies as GVR Productions: AMBUCE VZW | Acoustix | BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA | Cruise Connection | Agence Saintpo

GVR Productions is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Ichtegem, België. De volledige naam van het bedrijf is GVR Productions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09131530761. Het bedrijf GVR Productions bevindt zich op het adres: Rubenslaan 15,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GVR Productions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GVR Productions is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GVR Productions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GVR Productions, openstaande posities, locatie van GVR Productions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GVR Productions is a company, that was registered 2005 in Ichtegem region, Belgium. Full name of company is GVR Productions, company assigned to the tax number BE09131530761. The company GVR Productions is located at the address: Rubenslaan 15,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GVR Productions were not found.
The main activity of GVR Productions is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GVR Productions is not available. You also can look at reviews of GVR Productions, open positions, location of GVR Productions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GVR Productions, Ichtegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GVR Productions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GVR Productions, Ichtegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GVR Productions, employees, financial statistics.