BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA

Contactgegevens BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA

Regio (region): Oostkamp, België

Adres (address): Legeweg 168,8020, België

Telefoon (phone): 050 35 08 81 050 35 08 81

Fax (fax): 050 37 04 10 050 37 04 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA
Products information BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05947692871
Ondernemingsnummer: 4627960205
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 765,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA
(Get full report from official database of BE for BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA
Addition kinds of activities for BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA

233500. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
358505. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
14559903. Kaolin mijnbouw | Kaolin mining
20150500. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
36990404. Geluidssignaalapparatuur, elektrisch | Sound signaling devices, electrical
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes
51999906. Kaarsen | Candles
59490203. Noties, inclusief trim | Notions, including trim
65199901. Luchthavenverhuur, indien niet opererende luchthaven | Airport leasing, if not operating airport
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • INPAKKERS - INPAKSTERS (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de inpaklijn en zorgt er tevens voor dat alle producten kwaliteitsvol ingepakt en verzonden worden.

  • Bediener lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Ophangen van diverse designradiatoren, LowH2O en toebehoren aan de laklijn (incl. voorbereiding : keuze van ophangijzers, klaarzetten van te lakken producten) - Controleren van gelakte en te lakken producten dmv diverse meetinstrumenten en diverse labels - Afnemen en stapelen van gelakte producten - Intern transport verzorgen - Kwaliteitsformulieren invullen en etikettencontrole uitvoeren

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

Zoek naar antwoorden van BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA. Laat een reactie achter voor BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA. BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA. Leave a respond for BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA. BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA op de google maps. Adres en contacten BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA
Location of BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA on the google maps. Address and contacts of BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA: Gova NV | Mintjens Decor NV | AUCXIS TR@DING SOLUTIONS NV | Vertalia Translations | Association of European Financial Centres EEIG

Other related companies as BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA: Gova NV | Mintjens Decor NV | AUCXIS TR@DING SOLUTIONS NV | Vertalia Translations | Association of European Financial Centres EEIG

BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Oostkamp, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947692871. Het bedrijf BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA bevindt zich op het adres: Legeweg 168,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 765,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA, openstaande posities, locatie van BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA is a company, that was registered 2007 in Oostkamp region, Belgium. Full name of company is BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA, company assigned to the tax number BE05947692871. The company BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA is located at the address: Legeweg 168,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 765,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA were not found.
The main activity of BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA is not available. You also can look at reviews of BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA, open positions, location of BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA, Oostkamp: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA, Oostkamp: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA REVISIEBEDRIJF CLAEYS BVBA, employees, financial statistics.