A.A.S. Accurate Audio Systems

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • A.A.S. Accurate Audio Systems
Private companiesTextile Mill Products • A.A.S. Accurate Audio Systems

Contactgegevens A.A.S. Accurate Audio Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.S. Accurate Audio Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.S. Accurate Audio Systems

Regio (region): Nevele, België

Adres (address): Biebuyckstraat 9,9850, België

Telefoon (phone): 09 371 73 82 09 371 73 82

Fax (fax): 09 371 73 82 09 371 73 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.S. Accurate Audio Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.S. Accurate Audio Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.S. Accurate Audio Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.S. Accurate Audio Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.S. Accurate Audio Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.S. Accurate Audio Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.S. Accurate Audio Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.S. Accurate Audio Systems
Products information A.A.S. Accurate Audio Systems

BTW identificatienummer (tax): BE02963256835
Ondernemingsnummer: 6528045654
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.A.S. Accurate Audio Systems zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.S. Accurate Audio Systems
(Get full report from official database of BE for A.A.S. Accurate Audio Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.S. Accurate Audio Systems
Addition kinds of activities for A.A.S. Accurate Audio Systems

478501. Tolverrichtingen | Toll operations
509106. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard
39990500. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
44249901. Coastwise transport, vracht | Coastwise transportation, freight
50219900. Meubelen, nec | Furniture, nec

Werken bij A.A.S. Accurate Audio Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.S. Accurate Audio Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.S. Accurate Audio Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.S. Accurate Audio Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

  • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van A.A.S. Accurate Audio Systems in sociale netwerken
Look for responds of A.A.S. Accurate Audio Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.S. Accurate Audio Systems. Laat een reactie achter voor A.A.S. Accurate Audio Systems. A.A.S. Accurate Audio Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.S. Accurate Audio Systems. Leave a respond for A.A.S. Accurate Audio Systems. A.A.S. Accurate Audio Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.S. Accurate Audio Systems op de google maps. Adres en contacten A.A.S. Accurate Audio Systems
Location of A.A.S. Accurate Audio Systems on the google maps. Address and contacts of A.A.S. Accurate Audio Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.S. Accurate Audio Systems A.A.S. Accurate Audio Systems: Advocatenkantoor De Vliegher - Michels | Houtmeyers Louis BVBA | CABVAL | LIPPENS VERZEKERINGSKANTOOR BVBA | OFF-Shirt sprl

Other related companies as A.A.S. Accurate Audio Systems: Advocatenkantoor De Vliegher - Michels | Houtmeyers Louis BVBA | CABVAL | LIPPENS VERZEKERINGSKANTOOR BVBA | OFF-Shirt sprl

A.A.S. Accurate Audio Systems is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Nevele, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.S. Accurate Audio Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02963256835. Het bedrijf A.A.S. Accurate Audio Systems bevindt zich op het adres: Biebuyckstraat 9,9850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 167,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.A.S. Accurate Audio Systems zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.S. Accurate Audio Systems is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.S. Accurate Audio Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.S. Accurate Audio Systems, openstaande posities, locatie van A.A.S. Accurate Audio Systems op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.S. Accurate Audio Systems is a company, that was registered 1993 in Nevele region, Belgium. Full name of company is A.A.S. Accurate Audio Systems, company assigned to the tax number BE02963256835. The company A.A.S. Accurate Audio Systems is located at the address: Biebuyckstraat 9,9850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 167,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.A.S. Accurate Audio Systems were not found.
The main activity of A.A.S. Accurate Audio Systems is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.S. Accurate Audio Systems is not available. You also can look at reviews of A.A.S. Accurate Audio Systems, open positions, location of A.A.S. Accurate Audio Systems on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.S. Accurate Audio Systems, Nevele: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.S. Accurate Audio Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.S. Accurate Audio Systems, Nevele: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.S. Accurate Audio Systems, employees, financial statistics.