SOUND & LIGHT SONORISATION

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • SOUND & LIGHT SONORISATION
Private companiesTransportation by Air • SOUND & LIGHT SONORISATION

Contactgegevens SOUND & LIGHT SONORISATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOUND & LIGHT SONORISATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOUND & LIGHT SONORISATION

Regio (region): Rixensart, België

Adres (address): Rue du Plagniau 14,1330, België

Telefoon (phone): 0800 325 10 0800 325 10

Fax (fax): 02 653 97 26 02 653 97 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOUND & LIGHT SONORISATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOUND & LIGHT SONORISATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOUND & LIGHT SONORISATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOUND & LIGHT SONORISATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOUND & LIGHT SONORISATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOUND & LIGHT SONORISATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOUND & LIGHT SONORISATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOUND & LIGHT SONORISATION
Products information SOUND & LIGHT SONORISATION

BTW identificatienummer (tax): BE09397949218
Ondernemingsnummer: 2525726318
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SOUND & LIGHT SONORISATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOUND & LIGHT SONORISATION
(Get full report from official database of BE for SOUND & LIGHT SONORISATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOUND & LIGHT SONORISATION
Addition kinds of activities for SOUND & LIGHT SONORISATION

239400. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
511202. Sociale briefpapier en wenskaartjes | Social stationery and greeting cards
52610202. Fonteinen, buiten | Fountains, outdoor
79480201. Auto race track operatie | Auto race track operation
80990102. Bloeddonorstation | Blood donor station

Werken bij SOUND & LIGHT SONORISATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOUND & LIGHT SONORISATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOUND & LIGHT SONORISATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOUND & LIGHT SONORISATION. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSTER/VERKOPER AFDELING PARFUMERIE & ONDERGOED (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van SOUND & LIGHT SONORISATION in sociale netwerken
Look for responds of SOUND & LIGHT SONORISATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOUND & LIGHT SONORISATION. Laat een reactie achter voor SOUND & LIGHT SONORISATION. SOUND & LIGHT SONORISATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOUND & LIGHT SONORISATION. Leave a respond for SOUND & LIGHT SONORISATION. SOUND & LIGHT SONORISATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOUND & LIGHT SONORISATION op de google maps. Adres en contacten SOUND & LIGHT SONORISATION
Location of SOUND & LIGHT SONORISATION on the google maps. Address and contacts of SOUND & LIGHT SONORISATION

Andere gerelateerde bedrijven als come SOUND & LIGHT SONORISATION SOUND & LIGHT SONORISATION: BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW | Guylene Bloemsierkunst | Vanderpijpen Electro Market NV | Acsi NV | Vancoppenolle A

Other related companies as SOUND & LIGHT SONORISATION: BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW | Guylene Bloemsierkunst | Vanderpijpen Electro Market NV | Acsi NV | Vancoppenolle A

SOUND & LIGHT SONORISATION is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Rixensart, België. De volledige naam van het bedrijf is SOUND & LIGHT SONORISATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09397949218. Het bedrijf SOUND & LIGHT SONORISATION bevindt zich op het adres: Rue du Plagniau 14,1330. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SOUND & LIGHT SONORISATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOUND & LIGHT SONORISATION is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOUND & LIGHT SONORISATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOUND & LIGHT SONORISATION, openstaande posities, locatie van SOUND & LIGHT SONORISATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOUND & LIGHT SONORISATION is a company, that was registered 2017 in Rixensart region, Belgium. Full name of company is SOUND & LIGHT SONORISATION, company assigned to the tax number BE09397949218. The company SOUND & LIGHT SONORISATION is located at the address: Rue du Plagniau 14,1330. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SOUND & LIGHT SONORISATION were not found.
The main activity of SOUND & LIGHT SONORISATION is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOUND & LIGHT SONORISATION is not available. You also can look at reviews of SOUND & LIGHT SONORISATION, open positions, location of SOUND & LIGHT SONORISATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOUND & LIGHT SONORISATION, Rixensart: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOUND & LIGHT SONORISATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOUND & LIGHT SONORISATION, Rixensart: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOUND & LIGHT SONORISATION, employees, financial statistics.