BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW
Private companiesTransportation by Air • BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW

Contactgegevens BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW

Regio (region): Meise (Wolvertem), België

Adres (address): Neromstraat 26,1861, België

Telefoon (phone): 02 272 42 80 02 272 42 80

Fax (fax): 02 269 85 03 02 269 85 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW
Products information BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06964202880
Ondernemingsnummer: 6537658691
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW
(Get full report from official database of BE for BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW
Addition kinds of activities for BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW

238600. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
241102. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
22820400. Tapijt- en tapijngaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet and rug yarn: twisting, winding, or spooling
24910000. Houtbescherming | Wood preserving
26790000. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
38420106. Helmen, ruimte | Helmets, space

Werken bij BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • TUINARBEIDER (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Operator Dagploeg (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PWA HAALTERT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

  • Student winkelbediende supermarkt voor de maand september (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Beernem gaan we op zoek naar studenten die vrij zijn tijdens de maand september Taken: Je zal de kassa bedienen Aanvullen van brood, zuivel, non food Bestellingen in de rekken zetten Werken volgens FIFO- systeem Stock aanvullen

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW in sociale netwerken
Look for responds of BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW. Laat een reactie achter voor BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW. BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW. Leave a respond for BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW. BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW op de google maps. Adres en contacten BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW
Location of BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW on the google maps. Address and contacts of BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW: B.I.M.-Klein Seminarie | Modus CVBA | Peiffer L & A | A.C.T. publishing | Staquet, Quentin

Other related companies as BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW: B.I.M.-Klein Seminarie | Modus CVBA | Peiffer L & A | A.C.T. publishing | Staquet, Quentin

BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Meise (Wolvertem), België. De volledige naam van het bedrijf is BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06964202880. Het bedrijf BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW bevindt zich op het adres: Neromstraat 26,1861. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW, openstaande posities, locatie van BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW is a company, that was registered 1999 in Meise (Wolvertem) region, Belgium. Full name of company is BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW, company assigned to the tax number BE06964202880. The company BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW is located at the address: Neromstraat 26,1861. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW were not found.
The main activity of BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW is not available. You also can look at reviews of BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW, open positions, location of BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW, Meise (Wolvertem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW, Meise (Wolvertem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BESCHUTTE WERKPLAATS BOUCHOUT VZW, employees, financial statistics.