AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF

Contactgegevens AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF: address, phone, fax, email, website, opening hours

AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Louis Schmidtlaan 119 Bus 3,1040, België

Telefoon (phone): 02 733 73 31 02 733 73 31

Fax (fax): 02 733 72 32 02 733 72 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF
Products information AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF

BTW identificatienummer (tax): BE04453552246
Ondernemingsnummer: 2219757080
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF
(Get full report from official database of BE for AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF)

Aanvulling soorten activiteiten voor AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF
Addition kinds of activities for AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF

7218. Industriële wasmachines | Industrial launderers
311199. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
32629902. China kookgerei | China cookware
37130202. Auto vrachtwagens | Automobile wrecker truck bodies
39520112. Verf, goud of brons: kunstenaars ' | Paints, gold or bronze: artists'
50840202. Schoenmakerij en reparatie van machines | Shoe manufacturing and repairing machinery
96410401. Regulering van de landbouwmarketing, federale overheid | Regulation of agricultural marketing, federal government

Werken bij AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF in sociale netwerken
Look for responds of AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF in social networks

Lees alle opmerkingen voor AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF. Laat een reactie achter voor AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF. AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF. Leave a respond for AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF. AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF op de google maps. Adres en contacten AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF
Location of AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF on the google maps. Address and contacts of AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF

Andere gerelateerde bedrijven als come AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF: ABS NV | Debouck O | IDS STAINLESS BVBA | Brouwerij der Trappisten van = Westmalle | PAVAN SYSTEMS

Other related companies as AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF: ABS NV | Debouck O | IDS STAINLESS BVBA | Brouwerij der Trappisten van = Westmalle | PAVAN SYSTEMS

AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04453552246. Het bedrijf AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF bevindt zich op het adres: Louis Schmidtlaan 119 Bus 3,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF, openstaande posities, locatie van AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF is a company, that was registered 2003 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF, company assigned to the tax number BE04453552246. The company AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF is located at the address: Louis Schmidtlaan 119 Bus 3,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF were not found.
The main activity of AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF is not available. You also can look at reviews of AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF, open positions, location of AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF, employees, financial statistics.