Brouwerij der Trappisten van = Westmalle

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Brouwerij der Trappisten van = Westmalle
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Brouwerij der Trappisten van = Westmalle

Contactgegevens Brouwerij der Trappisten van = Westmalle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brouwerij der Trappisten van = Westmalle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brouwerij der Trappisten van = Westmalle

Regio (region): Malle, B-2390 - BE, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 496, België

Telefoon (phone): 0032 0032

Fax (fax): 0032 0032

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brouwerij der Trappisten van = Westmalle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brouwerij der Trappisten van = Westmalle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brouwerij der Trappisten van = Westmalle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brouwerij der Trappisten van = Westmalle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brouwerij der Trappisten van = Westmalle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brouwerij der Trappisten van = Westmalle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brouwerij der Trappisten van = Westmalle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brouwerij der Trappisten van = Westmalle
Products information Brouwerij der Trappisten van = Westmalle

BTW identificatienummer (tax): BE01387542724
Ondernemingsnummer: 2419982910
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Brouwerij der Trappisten van = Westmalle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brouwerij der Trappisten van = Westmalle
(Get full report from official database of BE for Brouwerij der Trappisten van = Westmalle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brouwerij der Trappisten van = Westmalle
Addition kinds of activities for Brouwerij der Trappisten van = Westmalle

1481. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
33310206. Ingots en ingots bars (primair), koper | Ingots and ingot bars (primary), copper
35450204. Dressers, schuurwiel: diamantpunt of andere | Dressers, abrasive wheel: diamond point or other
39310504. Cymbalen en delen | Cymbals and parts
39950000. Begraafbakken | Burial caskets

Werken bij Brouwerij der Trappisten van = Westmalle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brouwerij der Trappisten van = Westmalle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brouwerij der Trappisten van = Westmalle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brouwerij der Trappisten van = Westmalle. Looking for open vacancies in other companies

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

Zoek naar antwoorden van Brouwerij der Trappisten van = Westmalle in sociale netwerken
Look for responds of Brouwerij der Trappisten van = Westmalle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brouwerij der Trappisten van = Westmalle. Laat een reactie achter voor Brouwerij der Trappisten van = Westmalle. Brouwerij der Trappisten van = Westmalle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brouwerij der Trappisten van = Westmalle. Leave a respond for Brouwerij der Trappisten van = Westmalle. Brouwerij der Trappisten van = Westmalle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brouwerij der Trappisten van = Westmalle op de google maps. Adres en contacten Brouwerij der Trappisten van = Westmalle
Location of Brouwerij der Trappisten van = Westmalle on the google maps. Address and contacts of Brouwerij der Trappisten van = Westmalle

Andere gerelateerde bedrijven als come Brouwerij der Trappisten van = Westmalle Brouwerij der Trappisten van = Westmalle: VG Communication | Cocoon Veranda's BVBA | Don Bosco Middenschool | WOW NV | Houthandel Van Den Branden

Other related companies as Brouwerij der Trappisten van = Westmalle: VG Communication | Cocoon Veranda's BVBA | Don Bosco Middenschool | WOW NV | Houthandel Van Den Branden

Brouwerij der Trappisten van = Westmalle is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Malle, B-2390 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Brouwerij der Trappisten van = Westmalle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01387542724. Het bedrijf Brouwerij der Trappisten van = Westmalle bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 496. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 843,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Brouwerij der Trappisten van = Westmalle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brouwerij der Trappisten van = Westmalle is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brouwerij der Trappisten van = Westmalle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brouwerij der Trappisten van = Westmalle, openstaande posities, locatie van Brouwerij der Trappisten van = Westmalle op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brouwerij der Trappisten van = Westmalle is a company, that was registered 1985 in Malle, B-2390 - BE region, Belgium. Full name of company is Brouwerij der Trappisten van = Westmalle, company assigned to the tax number BE01387542724. The company Brouwerij der Trappisten van = Westmalle is located at the address: Antwerpsesteenweg 496. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 843,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Brouwerij der Trappisten van = Westmalle were not found.
The main activity of Brouwerij der Trappisten van = Westmalle is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brouwerij der Trappisten van = Westmalle is not available. You also can look at reviews of Brouwerij der Trappisten van = Westmalle, open positions, location of Brouwerij der Trappisten van = Westmalle on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brouwerij der Trappisten van = Westmalle, Malle, B-2390 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brouwerij der Trappisten van = Westmalle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brouwerij der Trappisten van = Westmalle, Malle, B-2390 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brouwerij der Trappisten van = Westmalle, employees, financial statistics.