Houthandel Van Den Branden

Contactgegevens Houthandel Van Den Branden: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houthandel Van Den Branden: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houthandel Van Den Branden

Regio (region): Heist Op Den Berg, EUR 2220 - BE, België

Adres (address): Berrekenstraat 30 e, België

Telefoon (phone): +32 (87) 243-88-37 +32 (87) 243-88-37

Fax (fax): 32 015 24 63 63 32 015 24 63 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houthandel Van Den Branden: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houthandel Van Den Branden"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houthandel Van Den Branden"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houthandel Van Den Branden, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houthandel Van Den Branden. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houthandel Van Den Branden, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houthandel Van Den Branden. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houthandel Van Den Branden
Products information Houthandel Van Den Branden

BTW identificatienummer (tax): BE08673126220
Ondernemingsnummer: 9967041015
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Houthandel Van Den Branden zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houthandel Van Den Branden
(Get full report from official database of BE for Houthandel Van Den Branden)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houthandel Van Den Branden
Addition kinds of activities for Houthandel Van Den Branden

252101. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
359901. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
594107. Team sportuitrusting | Team sports equipment
799916. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
15219900. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
30890207. Bekers, kunststoffen, behalve schuim | Cups, plastics, except foam
50840805. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
63710201. Unie trustfondsen | Union trust funds

Werken bij Houthandel Van Den Branden: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houthandel Van Den Branden: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houthandel Van Den Branden. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houthandel Van Den Branden. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Bree centrum (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

Zoek naar antwoorden van Houthandel Van Den Branden in sociale netwerken
Look for responds of Houthandel Van Den Branden in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houthandel Van Den Branden. Laat een reactie achter voor Houthandel Van Den Branden. Houthandel Van Den Branden bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houthandel Van Den Branden. Leave a respond for Houthandel Van Den Branden. Houthandel Van Den Branden on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houthandel Van Den Branden op de google maps. Adres en contacten Houthandel Van Den Branden
Location of Houthandel Van Den Branden on the google maps. Address and contacts of Houthandel Van Den Branden

Andere gerelateerde bedrijven als come Houthandel Van Den Branden Houthandel Van Den Branden: Bergs J | A.A.B. Elal Security CVBA | Kiwi Kompani | ETS. NONET JEAN & FILS SA | Technimaint SA

Other related companies as Houthandel Van Den Branden: Bergs J | A.A.B. Elal Security CVBA | Kiwi Kompani | ETS. NONET JEAN & FILS SA | Technimaint SA

Houthandel Van Den Branden is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Heist Op Den Berg, EUR 2220 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Houthandel Van Den Branden, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08673126220. Het bedrijf Houthandel Van Den Branden bevindt zich op het adres: Berrekenstraat 30 e. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Houthandel Van Den Branden zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Houthandel Van Den Branden is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houthandel Van Den Branden is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houthandel Van Den Branden, openstaande posities, locatie van Houthandel Van Den Branden op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Houthandel Van Den Branden is a company, that was registered 1997 in Heist Op Den Berg, EUR 2220 - BE region, Belgium. Full name of company is Houthandel Van Den Branden, company assigned to the tax number BE08673126220. The company Houthandel Van Den Branden is located at the address: Berrekenstraat 30 e. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Houthandel Van Den Branden were not found.
The main activity of Houthandel Van Den Branden is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Houthandel Van Den Branden is not available. You also can look at reviews of Houthandel Van Den Branden, open positions, location of Houthandel Van Den Branden on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houthandel Van Den Branden, Heist Op Den Berg, EUR 2220 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houthandel Van Den Branden, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houthandel Van Den Branden, Heist Op Den Berg, EUR 2220 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houthandel Van Den Branden, employees, financial statistics.