LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA

Contactgegevens LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Metaalstraat 32,1060, België

Telefoon (phone): 02 735 52 42 02 735 52 42

Fax (fax): 02 735 51 36 02 735 51 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA
Products information LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA

BTW identificatienummer (tax): BE05890838623
Ondernemingsnummer: 7534118652
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 373,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA
(Get full report from official database of BE for LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA
Addition kinds of activities for LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA

354499. Speciale dies, gereedschappen, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
32910102. Sponzen, schuren: metallic | Sponges, scouring: metallic
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
35690402. Gasproducenten (machines) | Gas producers (machinery)
36259903. Beheerschakeling apparaten, magneet en vaste toestand | Control circuit devices, magnet and solid state
37320200. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
51370000. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
59990501. munten | Coins

Werken bij LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA in sociale netwerken
Look for responds of LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA. Laat een reactie achter voor LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA. LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA. Leave a respond for LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA. LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA op de google maps. Adres en contacten LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA
Location of LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA on the google maps. Address and contacts of LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA: De Coster NV | Saveco Maintenance Service S.A. | Intercare N.V. | CAPITALWORLD | Tongers hoorcentrum BVBA

Other related companies as LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA: De Coster NV | Saveco Maintenance Service S.A. | Intercare N.V. | CAPITALWORLD | Tongers hoorcentrum BVBA

LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05890838623. Het bedrijf LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA bevindt zich op het adres: Metaalstraat 32,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 373,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA, openstaande posities, locatie van LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA is a company, that was registered 1997 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA, company assigned to the tax number BE05890838623. The company LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA is located at the address: Metaalstraat 32,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 373,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA were not found.
The main activity of LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA is not available. You also can look at reviews of LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA, open positions, location of LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEBLICQ PAPER & PRINTS SA SA, employees, financial statistics.