Saveco Maintenance Service S.A.

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Saveco Maintenance Service S.A.
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Saveco Maintenance Service S.A.

Contactgegevens Saveco Maintenance Service S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saveco Maintenance Service S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saveco Maintenance Service S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Chemin Malplaquet 3, B-7822 Ghislenghien, België

Telefoon (phone): (068) 552055 (068) 552055

Fax (fax): (068) 552143 (068) 552143

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saveco Maintenance Service S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saveco Maintenance Service S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saveco Maintenance Service S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saveco Maintenance Service S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saveco Maintenance Service S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saveco Maintenance Service S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saveco Maintenance Service S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saveco Maintenance Service S.A.
Products information Saveco Maintenance Service S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05044616699
Ondernemingsnummer: 7354766845
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Saveco Maintenance Service S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saveco Maintenance Service S.A.
(Get full report from official database of BE for Saveco Maintenance Service S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saveco Maintenance Service S.A.
Addition kinds of activities for Saveco Maintenance Service S.A.

239601. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
326102. Loodgieterswerk, glanzend china | Plumbing fixtures, vitreous china
483399. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
34430503. Kernkernstructuren, metalen plaat | Nuclear core structurals, metal plate
35999913. Propellers, schip en boot: bewerkt | Propellers, ship and boat: machined
38279912. monochromatoren | Monochromators
59630201. Bakkerijartikelen, huis-naar-huis | Bakery goods, house-to-house
83610103. Kinderhuis | Children's home
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij Saveco Maintenance Service S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saveco Maintenance Service S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saveco Maintenance Service S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saveco Maintenance Service S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Order processing officer/export (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is voor producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek n aar een order processing officer/export. De functieomschrijving: De dienst orderverwerking ondersteunen Administratieve verwerking via het ERP-systeem Opvolging en afhandeling van de orders Klanten telefonisch als aan de balie helpen Opvolging van de klachten

  • Chauffeur rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een inzamelcentrum van textiel zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Het bedrijf zamelt in heel vlaanderen gedragen textiel in voor een goed doel. Je staat in voor het ophalen en vervoeren van textiel.

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van Saveco Maintenance Service S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Saveco Maintenance Service S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saveco Maintenance Service S.A.. Laat een reactie achter voor Saveco Maintenance Service S.A.. Saveco Maintenance Service S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saveco Maintenance Service S.A.. Leave a respond for Saveco Maintenance Service S.A.. Saveco Maintenance Service S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saveco Maintenance Service S.A. op de google maps. Adres en contacten Saveco Maintenance Service S.A.
Location of Saveco Maintenance Service S.A. on the google maps. Address and contacts of Saveco Maintenance Service S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Saveco Maintenance Service S.A. Saveco Maintenance Service S.A.: Drukatelier | Nico-Services | ECOLE DE COMMUNAUTE FRANCAISE | K M R TRANSPORT NV | Beernaert, Eric

Other related companies as Saveco Maintenance Service S.A.: Drukatelier | Nico-Services | ECOLE DE COMMUNAUTE FRANCAISE | K M R TRANSPORT NV | Beernaert, Eric

Saveco Maintenance Service S.A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Saveco Maintenance Service S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05044616699. Het bedrijf Saveco Maintenance Service S.A. bevindt zich op het adres: Chemin Malplaquet 3, B-7822 Ghislenghien. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Saveco Maintenance Service S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saveco Maintenance Service S.A. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saveco Maintenance Service S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saveco Maintenance Service S.A., openstaande posities, locatie van Saveco Maintenance Service S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Saveco Maintenance Service S.A. is a company, that was registered 2002 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Saveco Maintenance Service S.A., company assigned to the tax number BE05044616699. The company Saveco Maintenance Service S.A. is located at the address: Chemin Malplaquet 3, B-7822 Ghislenghien. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Saveco Maintenance Service S.A. were not found.
The main activity of Saveco Maintenance Service S.A. is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Saveco Maintenance Service S.A. is not available. You also can look at reviews of Saveco Maintenance Service S.A., open positions, location of Saveco Maintenance Service S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saveco Maintenance Service S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saveco Maintenance Service S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saveco Maintenance Service S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saveco Maintenance Service S.A., employees, financial statistics.