Association Sourds-Malentendants ASBL

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Association Sourds-Malentendants ASBL
Private companiesAgricultural Production - Crops • Association Sourds-Malentendants ASBL

Contactgegevens Association Sourds-Malentendants ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Association Sourds-Malentendants ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Association Sourds-Malentendants ASBL

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Rue des Augustins 18 Bus 7,7500, België

Telefoon (phone): 069 84 18 59 069 84 18 59

Fax (fax): 069 84 18 59 069 84 18 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Association Sourds-Malentendants ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Association Sourds-Malentendants ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Association Sourds-Malentendants ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Association Sourds-Malentendants ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Association Sourds-Malentendants ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Association Sourds-Malentendants ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Association Sourds-Malentendants ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Association Sourds-Malentendants ASBL
Products information Association Sourds-Malentendants ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04890808105
Ondernemingsnummer: 8695098876
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Association Sourds-Malentendants ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Association Sourds-Malentendants ASBL
(Get full report from official database of BE for Association Sourds-Malentendants ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Association Sourds-Malentendants ASBL
Addition kinds of activities for Association Sourds-Malentendants ASBL

50920302. Ballonnen, nieuwigheid | Balloons, novelty
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco
54990203. Frisdranken | Soft drinks
78220000. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
79991000. Tentoonstelling en carnaval operatie diensten | Exhibition and carnival operation services

Werken bij Association Sourds-Malentendants ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Association Sourds-Malentendants ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Association Sourds-Malentendants ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Association Sourds-Malentendants ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • SII Belgium - .NET Developer (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    How we see your role   In the role of .NET developer at Sii Belgium you will be responsible for the design, development and maintenance of various web applications. You will be responsbile for some specific client projects. You develop mainly in C# and you put your knowledge to work in order to deliver high quality business critical digital applications. You'll work in team alongside other passionate .NET developers dedicated to delivering high quality results. Based upon your preferences and ambition, the possibility exists to evolve more into portal technology.   Your main accountabilities will include Contribute in the design and outlining of .NET sites & web applications (with the analyst and / or architect) Deliver superb .NET web applications according to agreed planning and budget Develop qualitative .NET based sites that exceed all customers' expectations Add value to the sales cycle by giving input to your commercial colleagues (presales) Add constantly to the .NET competency within Sii Belgium Support the Project Manager during the estimation process Train customers and users   Assets we would like you to hold Higher education in IT (minimum Bachelor level) A broad interest in developing web sites and web applications General best practices and design practices Familiar with Agile methodology such as Scrum; TDD Good knowledge of .NET framework 3.5 or later Experienced in .NET, ASP.NET MVC, ASP.NET web API and C# development HTML5, CSS frameworks (Bootstrap, ...), JavaScript frameworks (JQuery, Angular JS, REACT JS...) Good knowledge of SQL Server and Azure XML, UML knowledge is a plus Knowledge of Xamarin/Cordova and cross-platform mobile frameworks is another ace up your sleeve.   Personal skills Communication skills in both national languages and in English You are a team player who is not afraid of working autonomously Motivated to learn and evolve professionally Accuracy and quality consciousness Customer oriented by nature

Zoek naar antwoorden van Association Sourds-Malentendants ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Association Sourds-Malentendants ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Association Sourds-Malentendants ASBL. Laat een reactie achter voor Association Sourds-Malentendants ASBL. Association Sourds-Malentendants ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Association Sourds-Malentendants ASBL. Leave a respond for Association Sourds-Malentendants ASBL. Association Sourds-Malentendants ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Association Sourds-Malentendants ASBL op de google maps. Adres en contacten Association Sourds-Malentendants ASBL
Location of Association Sourds-Malentendants ASBL on the google maps. Address and contacts of Association Sourds-Malentendants ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Association Sourds-Malentendants ASBL Association Sourds-Malentendants ASBL: Algrozo BVBA | Axa Bank DE CRAENE Els | TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV | LUCKY COMICS | Eggermont G. B.V.B.A.

Other related companies as Association Sourds-Malentendants ASBL: Algrozo BVBA | Axa Bank DE CRAENE Els | TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV | LUCKY COMICS | Eggermont G. B.V.B.A.

Association Sourds-Malentendants ASBL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is Association Sourds-Malentendants ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04890808105. Het bedrijf Association Sourds-Malentendants ASBL bevindt zich op het adres: Rue des Augustins 18 Bus 7,7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Association Sourds-Malentendants ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Association Sourds-Malentendants ASBL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Association Sourds-Malentendants ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Association Sourds-Malentendants ASBL, openstaande posities, locatie van Association Sourds-Malentendants ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Association Sourds-Malentendants ASBL is a company, that was registered 2012 in Tournai region, Belgium. Full name of company is Association Sourds-Malentendants ASBL, company assigned to the tax number BE04890808105. The company Association Sourds-Malentendants ASBL is located at the address: Rue des Augustins 18 Bus 7,7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Association Sourds-Malentendants ASBL were not found.
The main activity of Association Sourds-Malentendants ASBL is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Association Sourds-Malentendants ASBL is not available. You also can look at reviews of Association Sourds-Malentendants ASBL, open positions, location of Association Sourds-Malentendants ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Association Sourds-Malentendants ASBL, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Association Sourds-Malentendants ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Association Sourds-Malentendants ASBL, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Association Sourds-Malentendants ASBL, employees, financial statistics.