TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV
Private companiesAgricultural Production - Crops • TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

Contactgegevens TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

Regio (region): Damme (Sijsele), België

Adres (address): Dorpsstraat 173,8340, België

Telefoon (phone): 050 35 10 25 050 35 10 25

Fax (fax): 050 37 12 32 050 37 12 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV
Products information TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07821136474
Ondernemingsnummer: 4212951660
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 164,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV
(Get full report from official database of BE for TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV
Addition kinds of activities for TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

554199. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec
23390000. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
26759903. Liners voor vrachtwagens: versterkt met metalen strook | Liners for freight car doors: reinforced with metal strip
79970404. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Soccer club, except professional and semi-professional
92220104. Verenigde Staten advocatenkantoor | United states attorneys' office

Werken bij TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Zandstraler (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als zandstraler in een firma.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV in sociale netwerken
Look for responds of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Laat een reactie achter voor TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Leave a respond for TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV op de google maps. Adres en contacten TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV
Location of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV on the google maps. Address and contacts of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: Vic Service BVBA | Press Point BVBA | Loos Express | CANTER | zerobros records

Other related companies as TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: Vic Service BVBA | Press Point BVBA | Loos Express | CANTER | zerobros records

TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Damme (Sijsele), België. De volledige naam van het bedrijf is TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07821136474. Het bedrijf TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 173,8340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 164,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, openstaande posities, locatie van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is a company, that was registered 2011 in Damme (Sijsele) region, Belgium. Full name of company is TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, company assigned to the tax number BE07821136474. The company TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is located at the address: Dorpsstraat 173,8340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 164,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV were not found.
The main activity of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is not available. You also can look at reviews of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, open positions, location of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, Damme (Sijsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, Damme (Sijsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, employees, financial statistics.