Stevens Patrick

Contactgegevens Stevens Patrick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stevens Patrick: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stevens Patrick

Regio (region): Lochristi (Zaffelare), België

Adres (address): Rechtstraat 204,9080, België

Telefoon (phone): 09 356 82 40 09 356 82 40

Fax (fax): 09 356 82 44 09 356 82 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stevens Patrick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stevens Patrick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stevens Patrick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stevens Patrick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stevens Patrick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stevens Patrick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stevens Patrick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stevens Patrick
Products information Stevens Patrick

BTW identificatienummer (tax): BE05906768798
Ondernemingsnummer: 4502441406
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Stevens Patrick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stevens Patrick
(Get full report from official database of BE for Stevens Patrick)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stevens Patrick
Addition kinds of activities for Stevens Patrick

5941. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
396501. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
489900. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
20450107. Doughnut mix, bereid: van gekochte bloem | Doughnut mixes, prepared: from purchased flour
26790103. Papier mache artikelen, behalve kunst- en kunstgoederen | Papier mache articles, except statuary and art goods
29110502. Coke, aardolie | Coke, petroleum
32720603. Copings, beton | Copings, concrete

Werken bij Stevens Patrick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stevens Patrick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stevens Patrick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stevens Patrick. Looking for open vacancies in other companies

 • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

 • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

 • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

 • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

 • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

  Regio: DONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

 • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Vesta vzw

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

 • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

 • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

  Type: Werfreserve

  MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

Zoek naar antwoorden van Stevens Patrick in sociale netwerken
Look for responds of Stevens Patrick in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stevens Patrick. Laat een reactie achter voor Stevens Patrick. Stevens Patrick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stevens Patrick. Leave a respond for Stevens Patrick. Stevens Patrick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stevens Patrick op de google maps. Adres en contacten Stevens Patrick
Location of Stevens Patrick on the google maps. Address and contacts of Stevens Patrick

Andere gerelateerde bedrijven als come Stevens Patrick Stevens Patrick: Eskarte BVBA | Audio Visual Conference Technology SPRL | Doyen SA | Marialove | ASE Metals N.V.

Other related companies as Stevens Patrick: Eskarte BVBA | Audio Visual Conference Technology SPRL | Doyen SA | Marialove | ASE Metals N.V.

Stevens Patrick is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Lochristi (Zaffelare), België. De volledige naam van het bedrijf is Stevens Patrick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05906768798. Het bedrijf Stevens Patrick bevindt zich op het adres: Rechtstraat 204,9080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 835,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Stevens Patrick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stevens Patrick is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stevens Patrick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stevens Patrick, openstaande posities, locatie van Stevens Patrick op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stevens Patrick is a company, that was registered 2005 in Lochristi (Zaffelare) region, Belgium. Full name of company is Stevens Patrick, company assigned to the tax number BE05906768798. The company Stevens Patrick is located at the address: Rechtstraat 204,9080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 835,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Stevens Patrick were not found.
The main activity of Stevens Patrick is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Stevens Patrick is not available. You also can look at reviews of Stevens Patrick, open positions, location of Stevens Patrick on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stevens Patrick, Lochristi (Zaffelare): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stevens Patrick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stevens Patrick, Lochristi (Zaffelare): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stevens Patrick, employees, financial statistics.