Eskarte BVBA

Contactgegevens Eskarte BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eskarte BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eskarte BVBA

Regio (region): Putte, België

Adres (address): Oude Molen 15,2580, België

Telefoon (phone): 015 75 66 34; 0475 44 41 55 015 75 66 34; 0475 44 41 55

Fax (fax): 015 75 84 49 015 75 84 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eskarte BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eskarte BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eskarte BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eskarte BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eskarte BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eskarte BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eskarte BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eskarte BVBA
Products information Eskarte BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01666046142
Ondernemingsnummer: 9314453125
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Eskarte BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eskarte BVBA
(Get full report from official database of BE for Eskarte BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eskarte BVBA
Addition kinds of activities for Eskarte BVBA

836199. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec
13899913. Perforeren van behuizingen | Perforating well casings
20240200. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
50850602. Elektrische gereedschappen | Electric tools

Werken bij Eskarte BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eskarte BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eskarte BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eskarte BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Eskarte BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Eskarte BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eskarte BVBA. Laat een reactie achter voor Eskarte BVBA. Eskarte BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eskarte BVBA. Leave a respond for Eskarte BVBA. Eskarte BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eskarte BVBA op de google maps. Adres en contacten Eskarte BVBA
Location of Eskarte BVBA on the google maps. Address and contacts of Eskarte BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Eskarte BVBA Eskarte BVBA: LHONNEUX A SA | TROUBLEYN-VAN DIJCK KAMIEL NV | ROELS B | Seatrans Worldwide Forwarding N.V. | Ucosan International B.V.

Other related companies as Eskarte BVBA: LHONNEUX A SA | TROUBLEYN-VAN DIJCK KAMIEL NV | ROELS B | Seatrans Worldwide Forwarding N.V. | Ucosan International B.V.

Eskarte BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Putte, België. De volledige naam van het bedrijf is Eskarte BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01666046142. Het bedrijf Eskarte BVBA bevindt zich op het adres: Oude Molen 15,2580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 526,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Eskarte BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eskarte BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eskarte BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eskarte BVBA, openstaande posities, locatie van Eskarte BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eskarte BVBA is a company, that was registered 2012 in Putte region, Belgium. Full name of company is Eskarte BVBA, company assigned to the tax number BE01666046142. The company Eskarte BVBA is located at the address: Oude Molen 15,2580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 526,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Eskarte BVBA were not found.
The main activity of Eskarte BVBA is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Eskarte BVBA is not available. You also can look at reviews of Eskarte BVBA, open positions, location of Eskarte BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eskarte BVBA, Putte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eskarte BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eskarte BVBA, Putte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eskarte BVBA, employees, financial statistics.