Vandenbulcke BVBA

Contactgegevens Vandenbulcke BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandenbulcke BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandenbulcke BVBA

Regio (region): Torhout, België

Adres (address): Roeselaarseweg 10,8820, België

Telefoon (phone): 050 21 14 58; 050 22 03 85 050 21 14 58; 050 22 03 85

Fax (fax): 050 22 03 63 050 22 03 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandenbulcke BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandenbulcke BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandenbulcke BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandenbulcke BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandenbulcke BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandenbulcke BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandenbulcke BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandenbulcke BVBA
Products information Vandenbulcke BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07959564208
Ondernemingsnummer: 3006652832
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vandenbulcke BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandenbulcke BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandenbulcke BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandenbulcke BVBA
Addition kinds of activities for Vandenbulcke BVBA

7841. Videobandverhuur | Video tape rental
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
34990202. Strijkplaten, metaal | Ironing boards, metal
36430304. Snoerverbindingen, elektrisch | Cord connectors, electric
36459908. Wandlampen | Wall lamps
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation

Werken bij Vandenbulcke BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandenbulcke BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandenbulcke BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandenbulcke BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • afzakkers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zutendaal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van Vandenbulcke BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandenbulcke BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandenbulcke BVBA. Laat een reactie achter voor Vandenbulcke BVBA. Vandenbulcke BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandenbulcke BVBA. Leave a respond for Vandenbulcke BVBA. Vandenbulcke BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandenbulcke BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandenbulcke BVBA
Location of Vandenbulcke BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandenbulcke BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandenbulcke BVBA Vandenbulcke BVBA: N & B KNAUF ET CIE COMM.S | Sebastien Scuvee | Sports Challenge Europe BVBA | De Groote A & Zn BVBA | Unica N.V.

Other related companies as Vandenbulcke BVBA: N & B KNAUF ET CIE COMM.S | Sebastien Scuvee | Sports Challenge Europe BVBA | De Groote A & Zn BVBA | Unica N.V.

Vandenbulcke BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Torhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandenbulcke BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07959564208. Het bedrijf Vandenbulcke BVBA bevindt zich op het adres: Roeselaarseweg 10,8820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vandenbulcke BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandenbulcke BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandenbulcke BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandenbulcke BVBA, openstaande posities, locatie van Vandenbulcke BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandenbulcke BVBA is a company, that was registered 1992 in Torhout region, Belgium. Full name of company is Vandenbulcke BVBA, company assigned to the tax number BE07959564208. The company Vandenbulcke BVBA is located at the address: Roeselaarseweg 10,8820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vandenbulcke BVBA were not found.
The main activity of Vandenbulcke BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandenbulcke BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandenbulcke BVBA, open positions, location of Vandenbulcke BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandenbulcke BVBA, Torhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandenbulcke BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandenbulcke BVBA, Torhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandenbulcke BVBA, employees, financial statistics.