N & B KNAUF ET CIE COMM.S

Contactgegevens N & B KNAUF ET CIE COMM.S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data N & B KNAUF ET CIE COMM.S: address, phone, fax, email, website, opening hours

N & B KNAUF ET CIE COMM.S

Regio (region): Engis (Clermont-sous-Huy), België

Adres (address): Zoning Industriel,4480, België

Telefoon (phone): 04 273 83 11 04 273 83 11

Fax (fax): 04 273 83 30 04 273 83 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) N & B KNAUF ET CIE COMM.S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "N & B KNAUF ET CIE COMM.S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "N & B KNAUF ET CIE COMM.S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van N & B KNAUF ET CIE COMM.S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen N & B KNAUF ET CIE COMM.S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of N & B KNAUF ET CIE COMM.S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees N & B KNAUF ET CIE COMM.S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti N & B KNAUF ET CIE COMM.S
Products information N & B KNAUF ET CIE COMM.S

BTW identificatienummer (tax): BE07100158691
Ondernemingsnummer: 9370758056
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in N & B KNAUF ET CIE COMM.S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor N & B KNAUF ET CIE COMM.S
(Get full report from official database of BE for N & B KNAUF ET CIE COMM.S)

Aanvulling soorten activiteiten voor N & B KNAUF ET CIE COMM.S
Addition kinds of activities for N & B KNAUF ET CIE COMM.S

20410100. Meel | Flour
30699901. Zakken, rubber of rubberen stof | Bags, rubber or rubberized fabric
34710101. Anodiseren (plating) van metalen of gevormde producten | Anodizing (plating) of metals or formed products
57220208. Stofzuigers | Vacuum cleaners
59320301. Manuscripten, zeldzaam | Manuscripts, rare

Werken bij N & B KNAUF ET CIE COMM.S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in N & B KNAUF ET CIE COMM.S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor N & B KNAUF ET CIE COMM.S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for N & B KNAUF ET CIE COMM.S. Looking for open vacancies in other companies

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van N & B KNAUF ET CIE COMM.S in sociale netwerken
Look for responds of N & B KNAUF ET CIE COMM.S in social networks

Lees alle opmerkingen voor N & B KNAUF ET CIE COMM.S. Laat een reactie achter voor N & B KNAUF ET CIE COMM.S. N & B KNAUF ET CIE COMM.S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for N & B KNAUF ET CIE COMM.S. Leave a respond for N & B KNAUF ET CIE COMM.S. N & B KNAUF ET CIE COMM.S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie N & B KNAUF ET CIE COMM.S op de google maps. Adres en contacten N & B KNAUF ET CIE COMM.S
Location of N & B KNAUF ET CIE COMM.S on the google maps. Address and contacts of N & B KNAUF ET CIE COMM.S

Andere gerelateerde bedrijven als come N & B KNAUF ET CIE COMM.S N & B KNAUF ET CIE COMM.S: AZ Security SPRL | Polpack NV | Koppen & Lethem | Buxant-Lorand MC SPRL | Cuisi Bains Sa

Other related companies as N & B KNAUF ET CIE COMM.S: AZ Security SPRL | Polpack NV | Koppen & Lethem | Buxant-Lorand MC SPRL | Cuisi Bains Sa

N & B KNAUF ET CIE COMM.S is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Engis (Clermont-sous-Huy), België. De volledige naam van het bedrijf is N & B KNAUF ET CIE COMM.S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07100158691. Het bedrijf N & B KNAUF ET CIE COMM.S bevindt zich op het adres: Zoning Industriel,4480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 281,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in N & B KNAUF ET CIE COMM.S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van N & B KNAUF ET CIE COMM.S is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van N & B KNAUF ET CIE COMM.S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van N & B KNAUF ET CIE COMM.S, openstaande posities, locatie van N & B KNAUF ET CIE COMM.S op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

N & B KNAUF ET CIE COMM.S is a company, that was registered 2018 in Engis (Clermont-sous-Huy) region, Belgium. Full name of company is N & B KNAUF ET CIE COMM.S, company assigned to the tax number BE07100158691. The company N & B KNAUF ET CIE COMM.S is located at the address: Zoning Industriel,4480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 281,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in N & B KNAUF ET CIE COMM.S were not found.
The main activity of N & B KNAUF ET CIE COMM.S is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of N & B KNAUF ET CIE COMM.S is not available. You also can look at reviews of N & B KNAUF ET CIE COMM.S, open positions, location of N & B KNAUF ET CIE COMM.S on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over N & B KNAUF ET CIE COMM.S, Engis (Clermont-sous-Huy): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf N & B KNAUF ET CIE COMM.S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about N & B KNAUF ET CIE COMM.S, Engis (Clermont-sous-Huy): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company N & B KNAUF ET CIE COMM.S, employees, financial statistics.