TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN
Private companiesApparel and Accessory Stores • TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN

Contactgegevens TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN

Regio (region): Saint-Nicolas (Montegnée), België

Adres (address): Sentier du Homvent 52,4420, België

Telefoon (phone): 04 234 91 61 04 234 91 61

Fax (fax): 04 234 10 94 04 234 10 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN
Products information TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN

BTW identificatienummer (tax): BE05806793212
Ondernemingsnummer: 9873657226
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN
(Get full report from official database of BE for TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN
Addition kinds of activities for TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN

4922. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
227305. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
35799901. Annuleren van machines, postkantoor | Canceling machinery, post office
39991101. Vliegtuigmodellen, behalve speelgoed | Airplane models, except toy

Werken bij TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN in sociale netwerken
Look for responds of TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN. Laat een reactie achter voor TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN. TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN. Leave a respond for TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN. TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN op de google maps. Adres en contacten TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN
Location of TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN on the google maps. Address and contacts of TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN: Constructo NV | Andante Studiebureau | Euro Rent Brussels SA | Realis Projects | TRANSDATA S.A

Other related companies as TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN: Constructo NV | Andante Studiebureau | Euro Rent Brussels SA | Realis Projects | TRANSDATA S.A

TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Saint-Nicolas (Montegnée), België. De volledige naam van het bedrijf is TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05806793212. Het bedrijf TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN bevindt zich op het adres: Sentier du Homvent 52,4420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 558,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN, openstaande posities, locatie van TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN is a company, that was registered 1996 in Saint-Nicolas (Montegnée) region, Belgium. Full name of company is TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN, company assigned to the tax number BE05806793212. The company TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN is located at the address: Sentier du Homvent 52,4420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 558,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN were not found.
The main activity of TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN is not available. You also can look at reviews of TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN, open positions, location of TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN, Saint-Nicolas (Montegnée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN, Saint-Nicolas (Montegnée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOYOTA-LUSSIS-KNAPEN, employees, financial statistics.