PANKEN-CITROEN nv

Contactgegevens PANKEN-CITROEN nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PANKEN-CITROEN nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

PANKEN-CITROEN nv

Regio (region): Herent, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 31,3020, België

Telefoon (phone): 016 22 80 28; 016 22 80 42 016 22 80 28; 016 22 80 42

Fax (fax): 016 22 80 42; 016 20 44 34 016 22 80 42; 016 20 44 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PANKEN-CITROEN nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PANKEN-CITROEN nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PANKEN-CITROEN nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PANKEN-CITROEN nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PANKEN-CITROEN nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PANKEN-CITROEN nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PANKEN-CITROEN nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PANKEN-CITROEN nv
Products information PANKEN-CITROEN nv

BTW identificatienummer (tax): BE09829986572
Ondernemingsnummer: 9528686523
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PANKEN-CITROEN nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PANKEN-CITROEN nv
(Get full report from official database of BE for PANKEN-CITROEN nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor PANKEN-CITROEN nv
Addition kinds of activities for PANKEN-CITROEN nv

2451. Mobiele huizen | Mobile homes
4724. Reisbureaus | Travel agencies
381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
50780000. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
56320203. Lingerie (buitenkleding) | Lingerie (outerwear)
75139900. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec

Werken bij PANKEN-CITROEN nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PANKEN-CITROEN nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PANKEN-CITROEN nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PANKEN-CITROEN nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Jobstudenten Frituurmedewerker (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen Klanten bestellen Bestellingen opnemen Kassa Bestelling klaarzetten Frituur op orde houden

  • student horeca - keuken (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van PANKEN-CITROEN nv in sociale netwerken
Look for responds of PANKEN-CITROEN nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor PANKEN-CITROEN nv. Laat een reactie achter voor PANKEN-CITROEN nv. PANKEN-CITROEN nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PANKEN-CITROEN nv. Leave a respond for PANKEN-CITROEN nv. PANKEN-CITROEN nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PANKEN-CITROEN nv op de google maps. Adres en contacten PANKEN-CITROEN nv
Location of PANKEN-CITROEN nv on the google maps. Address and contacts of PANKEN-CITROEN nv

Andere gerelateerde bedrijven als come PANKEN-CITROEN nv PANKEN-CITROEN nv: Quartier NV | Pintali nv | Cours Mélius | GERLING NAMUR Assurances du Credit | Remy Industries N.V

Other related companies as PANKEN-CITROEN nv: Quartier NV | Pintali nv | Cours Mélius | GERLING NAMUR Assurances du Credit | Remy Industries N.V

PANKEN-CITROEN nv is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Herent, België. De volledige naam van het bedrijf is PANKEN-CITROEN nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09829986572. Het bedrijf PANKEN-CITROEN nv bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 31,3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 688,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PANKEN-CITROEN nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PANKEN-CITROEN nv is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PANKEN-CITROEN nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PANKEN-CITROEN nv, openstaande posities, locatie van PANKEN-CITROEN nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PANKEN-CITROEN nv is a company, that was registered 2001 in Herent region, Belgium. Full name of company is PANKEN-CITROEN nv, company assigned to the tax number BE09829986572. The company PANKEN-CITROEN nv is located at the address: Brusselsesteenweg 31,3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 688,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PANKEN-CITROEN nv were not found.
The main activity of PANKEN-CITROEN nv is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PANKEN-CITROEN nv is not available. You also can look at reviews of PANKEN-CITROEN nv, open positions, location of PANKEN-CITROEN nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PANKEN-CITROEN nv, Herent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PANKEN-CITROEN nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PANKEN-CITROEN nv, Herent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PANKEN-CITROEN nv, employees, financial statistics.