LAND ROVER METROPOOL

Contactgegevens LAND ROVER METROPOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAND ROVER METROPOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAND ROVER METROPOOL

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Kapelsesteenweg 1-3,2170, België

Telefoon (phone): 03 647 38 03 03 647 38 03

Fax (fax): 03 647 38 04 03 647 38 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAND ROVER METROPOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAND ROVER METROPOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAND ROVER METROPOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAND ROVER METROPOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAND ROVER METROPOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAND ROVER METROPOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAND ROVER METROPOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAND ROVER METROPOOL
Products information LAND ROVER METROPOOL

BTW identificatienummer (tax): BE01447143554
Ondernemingsnummer: 3025604248
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LAND ROVER METROPOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAND ROVER METROPOOL
(Get full report from official database of BE for LAND ROVER METROPOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAND ROVER METROPOOL
Addition kinds of activities for LAND ROVER METROPOOL

01719903. Cranberry moeras | Cranberry bog
23260200. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
28420403. Industriële plant ontsmettingsmiddelen of deodoranten | Industrial plant disinfectants or deodorants
50729905. nozzles | Nozzles
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician

Werken bij LAND ROVER METROPOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAND ROVER METROPOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAND ROVER METROPOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAND ROVER METROPOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van LAND ROVER METROPOOL in sociale netwerken
Look for responds of LAND ROVER METROPOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAND ROVER METROPOOL. Laat een reactie achter voor LAND ROVER METROPOOL. LAND ROVER METROPOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAND ROVER METROPOOL. Leave a respond for LAND ROVER METROPOOL. LAND ROVER METROPOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAND ROVER METROPOOL op de google maps. Adres en contacten LAND ROVER METROPOOL
Location of LAND ROVER METROPOOL on the google maps. Address and contacts of LAND ROVER METROPOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come LAND ROVER METROPOOL LAND ROVER METROPOOL: NECADIS | HERMANS VERMEULEN G NV | De Wolf R BVBA | Krito Travel BVBA | De Valensart Gauthier

Other related companies as LAND ROVER METROPOOL: NECADIS | HERMANS VERMEULEN G NV | De Wolf R BVBA | Krito Travel BVBA | De Valensart Gauthier

LAND ROVER METROPOOL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is LAND ROVER METROPOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01447143554. Het bedrijf LAND ROVER METROPOOL bevindt zich op het adres: Kapelsesteenweg 1-3,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LAND ROVER METROPOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAND ROVER METROPOOL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAND ROVER METROPOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAND ROVER METROPOOL, openstaande posities, locatie van LAND ROVER METROPOOL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAND ROVER METROPOOL is a company, that was registered 1991 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is LAND ROVER METROPOOL, company assigned to the tax number BE01447143554. The company LAND ROVER METROPOOL is located at the address: Kapelsesteenweg 1-3,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LAND ROVER METROPOOL were not found.
The main activity of LAND ROVER METROPOOL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAND ROVER METROPOOL is not available. You also can look at reviews of LAND ROVER METROPOOL, open positions, location of LAND ROVER METROPOOL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAND ROVER METROPOOL, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAND ROVER METROPOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAND ROVER METROPOOL, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAND ROVER METROPOOL, employees, financial statistics.