SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME

Contactgegevens SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME

Regio (region): Dison, België

Adres (address): Rue Pisseroule 142,4820, België

Telefoon (phone): 087 33 73 45 087 33 73 45

Fax (fax): 087 31 74 53 087 31 74 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME
Products information SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME

BTW identificatienummer (tax): BE03739990234
Ondernemingsnummer: 4259368896
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME
(Get full report from official database of BE for SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME
Addition kinds of activities for SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME

0182. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
20130209. Varkensvlees, Gepekeld: Van gekocht vlees | Pork, pickled: from purchased meat
32690400. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
37140121. Propanomzettingsapparatuur, motorvoertuig | Propane conversion equipment, motor vehicle
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
50820301. Beton apparatuur | Concrete processing equipment
51220201. Scheermesjes | Razor blades
52110100. Lumber producten | Lumber products
54610000. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries

Werken bij SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • CHAUFFEUR CE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het takenpakket bestaat uit: - Je vervoert de bestelde goederen van het distributiecentrum naar de winkels - Je laadt en lost de goederen met een elektrische transpallet

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME in sociale netwerken
Look for responds of SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME. Laat een reactie achter voor SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME. SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME. Leave a respond for SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME. SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME op de google maps. Adres en contacten SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME
Location of SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME on the google maps. Address and contacts of SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME

Andere gerelateerde bedrijven als come SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME: DELBEKE-CARBONEZ NV | De Temmerman Systems BVBA | Vanraes Tuinbouwmachines NV | EECKHAUDT P | AGENCE IMMO DE NIE BVBA

Other related companies as SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME: DELBEKE-CARBONEZ NV | De Temmerman Systems BVBA | Vanraes Tuinbouwmachines NV | EECKHAUDT P | AGENCE IMMO DE NIE BVBA

SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Dison, België. De volledige naam van het bedrijf is SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739990234. Het bedrijf SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME bevindt zich op het adres: Rue Pisseroule 142,4820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 466,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME, openstaande posities, locatie van SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME is a company, that was registered 1998 in Dison region, Belgium. Full name of company is SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME, company assigned to the tax number BE03739990234. The company SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME is located at the address: Rue Pisseroule 142,4820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 466,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME were not found.
The main activity of SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME is not available. You also can look at reviews of SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME, open positions, location of SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME, Dison: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME, Dison: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEAT-LIEGEOIS GUILLAUME, employees, financial statistics.