DEVISCH-HYUNDAI

Contactgegevens DEVISCH-HYUNDAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVISCH-HYUNDAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVISCH-HYUNDAI

Regio (region): Ichtegem, België

Adres (address): Oostendesteenweg 208,8480, België

Telefoon (phone): 059 29 92 38 059 29 92 38

Fax (fax): +32 (3) 835-80-46 +32 (3) 835-80-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVISCH-HYUNDAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVISCH-HYUNDAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVISCH-HYUNDAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVISCH-HYUNDAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVISCH-HYUNDAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVISCH-HYUNDAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVISCH-HYUNDAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVISCH-HYUNDAI
Products information DEVISCH-HYUNDAI

BTW identificatienummer (tax): BE04880096435
Ondernemingsnummer: 2199157714
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DEVISCH-HYUNDAI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVISCH-HYUNDAI
(Get full report from official database of BE for DEVISCH-HYUNDAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVISCH-HYUNDAI
Addition kinds of activities for DEVISCH-HYUNDAI

3564. Blowers en fans | Blowers and fans
8082. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
50990206. Roundwood | Roundwood
96410402. Regulering van de landbouwmarketing, overheidsregering | Regulation of agricultural marketing, state government

Werken bij DEVISCH-HYUNDAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVISCH-HYUNDAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVISCH-HYUNDAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVISCH-HYUNDAI. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van DEVISCH-HYUNDAI in sociale netwerken
Look for responds of DEVISCH-HYUNDAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVISCH-HYUNDAI. Laat een reactie achter voor DEVISCH-HYUNDAI. DEVISCH-HYUNDAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVISCH-HYUNDAI. Leave a respond for DEVISCH-HYUNDAI. DEVISCH-HYUNDAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVISCH-HYUNDAI op de google maps. Adres en contacten DEVISCH-HYUNDAI
Location of DEVISCH-HYUNDAI on the google maps. Address and contacts of DEVISCH-HYUNDAI

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVISCH-HYUNDAI DEVISCH-HYUNDAI: Camalou B & B | Huyghe Metaalconstructie NV | Belgisch Instituut voor Psychotraumatologie & EMDR | ETS PONCELET FERRONNERIE | Vandermeersch L

Other related companies as DEVISCH-HYUNDAI: Camalou B & B | Huyghe Metaalconstructie NV | Belgisch Instituut voor Psychotraumatologie & EMDR | ETS PONCELET FERRONNERIE | Vandermeersch L

DEVISCH-HYUNDAI is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Ichtegem, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVISCH-HYUNDAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04880096435. Het bedrijf DEVISCH-HYUNDAI bevindt zich op het adres: Oostendesteenweg 208,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 245,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DEVISCH-HYUNDAI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVISCH-HYUNDAI is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVISCH-HYUNDAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVISCH-HYUNDAI, openstaande posities, locatie van DEVISCH-HYUNDAI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEVISCH-HYUNDAI is a company, that was registered 1995 in Ichtegem region, Belgium. Full name of company is DEVISCH-HYUNDAI, company assigned to the tax number BE04880096435. The company DEVISCH-HYUNDAI is located at the address: Oostendesteenweg 208,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 245,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DEVISCH-HYUNDAI were not found.
The main activity of DEVISCH-HYUNDAI is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVISCH-HYUNDAI is not available. You also can look at reviews of DEVISCH-HYUNDAI, open positions, location of DEVISCH-HYUNDAI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVISCH-HYUNDAI, Ichtegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVISCH-HYUNDAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVISCH-HYUNDAI, Ichtegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVISCH-HYUNDAI, employees, financial statistics.