Aardappelhandel De Rop NV

Contactgegevens Aardappelhandel De Rop NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aardappelhandel De Rop NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aardappelhandel De Rop NV

Regio (region): Sint-Amands (Oppuurs), België

Adres (address): Wilgenweg 46,2890, België

Telefoon (phone): 052 33 35 48 052 33 35 48

Fax (fax): 052 34 13 02 052 34 13 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aardappelhandel De Rop NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aardappelhandel De Rop NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aardappelhandel De Rop NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aardappelhandel De Rop NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aardappelhandel De Rop NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aardappelhandel De Rop NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aardappelhandel De Rop NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aardappelhandel De Rop NV
Products information Aardappelhandel De Rop NV

BTW identificatienummer (tax): BE09251556396
Ondernemingsnummer: 9747863769
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Aardappelhandel De Rop NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aardappelhandel De Rop NV
(Get full report from official database of BE for Aardappelhandel De Rop NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aardappelhandel De Rop NV
Addition kinds of activities for Aardappelhandel De Rop NV

344203. Scherm- en stormdeuren en ramen | Screen and storm doors and windows
27599900. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
51990211. Beeldhouwwerk | Statuary
59990201. Architectonische benodigdheden | Architectural supplies
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair

Werken bij Aardappelhandel De Rop NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aardappelhandel De Rop NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aardappelhandel De Rop NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aardappelhandel De Rop NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

Zoek naar antwoorden van Aardappelhandel De Rop NV in sociale netwerken
Look for responds of Aardappelhandel De Rop NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aardappelhandel De Rop NV. Laat een reactie achter voor Aardappelhandel De Rop NV. Aardappelhandel De Rop NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aardappelhandel De Rop NV. Leave a respond for Aardappelhandel De Rop NV. Aardappelhandel De Rop NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aardappelhandel De Rop NV op de google maps. Adres en contacten Aardappelhandel De Rop NV
Location of Aardappelhandel De Rop NV on the google maps. Address and contacts of Aardappelhandel De Rop NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Aardappelhandel De Rop NV Aardappelhandel De Rop NV: Télé Moustique | Pano-Park (Panorama) | B.S.C. Cleaning SPRL | Arnout NV | Prop Hendrickx Vuurwerk

Other related companies as Aardappelhandel De Rop NV: Télé Moustique | Pano-Park (Panorama) | B.S.C. Cleaning SPRL | Arnout NV | Prop Hendrickx Vuurwerk

Aardappelhandel De Rop NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Sint-Amands (Oppuurs), België. De volledige naam van het bedrijf is Aardappelhandel De Rop NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09251556396. Het bedrijf Aardappelhandel De Rop NV bevindt zich op het adres: Wilgenweg 46,2890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 176,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Aardappelhandel De Rop NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aardappelhandel De Rop NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aardappelhandel De Rop NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aardappelhandel De Rop NV, openstaande posities, locatie van Aardappelhandel De Rop NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aardappelhandel De Rop NV is a company, that was registered 2016 in Sint-Amands (Oppuurs) region, Belgium. Full name of company is Aardappelhandel De Rop NV, company assigned to the tax number BE09251556396. The company Aardappelhandel De Rop NV is located at the address: Wilgenweg 46,2890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 176,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Aardappelhandel De Rop NV were not found.
The main activity of Aardappelhandel De Rop NV is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aardappelhandel De Rop NV is not available. You also can look at reviews of Aardappelhandel De Rop NV, open positions, location of Aardappelhandel De Rop NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aardappelhandel De Rop NV, Sint-Amands (Oppuurs): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aardappelhandel De Rop NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aardappelhandel De Rop NV, Sint-Amands (Oppuurs): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aardappelhandel De Rop NV, employees, financial statistics.